Bereiden

'Mán wat was het allemaal makkelijk te bereiden en vooral: godvergeten lekker.' -Mara Grimm, Culinair journalist Parool, Vogue en Linda

Om de dinerboxen van Cook Like a Chef te bereiden, hoef je geen professional te zijn. De menu’s worden door de sterrenchefs en hun keukenbrigade in de restaurantkeukens gekookt en voorbereid, zodat je ze zelf in een handomdraai op tafel kan zetten.

Tips bij het (voor)bereiden
Bij aflevering is het van belang om de gerechten meteen na te kijken en koelinstructies op de doos volgen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens de bereiding. Sommige gerechten moeten even in de vriezer, of juist eruit worden gehaald.

Een beetje handigheid in de keuken is meegenomen, maar de topchefs hebben het werk al voor je gedaan. In de handige instructiefilmpjes en bijgeleverde instructies zie je hoe je je bord op sterrenniveau op kunt maken. Gemakkelijker kan haast niet. Tip: laat de kinderen (tieners en jongvolwassen) eens het werk doen, dat zal de feestvreugde voor iedereen enorm verhogen!

Met een paar pannetjes, een staafmixer of garde en een oven heb je alles in de buurt wat je nodig hebt. Nieuw bestek en nieuwe glazen bij elk gerecht is wel zo professioneel. Zet de oven een half uurtje voor u gaat beginnen op ongeveer 150 graden, en vergeet niet de borden voor te verwarmen om zeker te zijn van een goede temperatuur van de warme gerechten. Bij sommige menu's is een rasp nodig, en om de borden op te maken kun je een pincet of tang gebruiken. Met je vingers of normaal bestek lukt het ook! Het is ook handig om een ovenschaaltje of ovenbestendig bord klaar te zetten.

 

Bestellen

 

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.