HomeHoe werkt het?Video'sOver onsKlant ervaringenVeelgestelde vragenContact

HOE WERKT COOK LIKE A CHEF?

 

MENU’S VAN TOPCHEFS


Hoe werkt het? Met Cook Like a Chef geniet je van de signature gerechten van de allerbeste restaurants van Nederland, maar dan gewoon bij jou thuis. Sterker nog, je bereidt de gerechten zelf in je eigen keuken! Bestel een volledig 4-gangen menu van topchefs als Jacob Jan Boerma***, Jonnie Boer***, Soenil Bahadoer** en Erik van Loo**. Het sterrenmenu is eigenlijk zo goed als klaar; met een paar kleine handelingen zet je binnen 20 minuten een gerecht van topniveau op tafel. Onze chefs hebben het werk al voor je gedaan, als thuiskok hoef je alleen nog maar de finishing touch te doen. In de handige filmpjes op de website vind je alle tips and tricks om je bord zó mooi op te maken, dat het niet meer te onderscheiden is van het gerecht van Jonnie of Jacob Jan. Nou ja, bijna dan!


GASTRONOMISCHE GERECHTEN  THUISBEZORGD


Vanaf 1 November 2019 levert Cook like a chef weer.

‘De lekkerste box van het land’ wordt overal bezorgd, behalve op de Waddeneilanden (maar wel op Texel!).

Ook in de Belgische grensstreek en in Antwerpen worden de menu’s afgeleverd.
Zie onder het kopje ‘bestellen en bezorgen’ voor de postcodes.

Jouw menu wordt op donderdag, vrijdag en zaterdag vervoerd in gekoelde vrachtwagens. Zie onder en doe de postcode check.


BINNEN 20 MINUTEN OP TAFEL

Ook zonder kookervaring lukt het je om deze gastronomische gerechten op tafel te zetten. Het enige dat je hoeft te doen is het gerecht af te maken. Ben je daar onzeker over, dan helpt onze instructie daarbij.

Bovendien is de opmaak een eitje. Dankzij professionele foodfoto’s krijgen jouw gasten de gerechten (bijna) precies zo geserveerd als in het restaurant waarvoor je hebt gekozen.


EEN CHEF ‘LIVE’
IN JE EIGEN KEUKEN?

Je maakt onze gerechten thuis in een handomdraai. Maar wat is er fijner als een ervaren kok je komt helpen, zeker als je een grote groep vrienden of familie te eten hebt? Onze aimabele chef komt - met box - naar je toe en laat jou en je gasten, verspreid over drie uur, genieten van 4 gangen.

*Onze koks werken uitsluitend met Cook like a chef menu's

** Het maximum aantal menu's per kok is 10. Bij grotere groepen is het raadzaam om twee chefs in je keuken te hebben. Bij meer dan 20 gasten graag overleg met ons via 0031 (0) 629141989. De huur van je eigen kok(s) is inclusief reiskosten. 


BESTELLEN EN BEZORGEN

In 2019 kun je meerdere dagen per week genieten van de boxen van Cook Like A Chef.
Ook in de Belgische grensstreek en in Antwerpen.

Vul je emailadres in hier beneden en hoor als eerste wanneer we weer bezorgen.

Via www.cooklikeachef.nl kun je 3 maanden van tevoren bestellen. Wij leveren op vrijdag, zaterdag en voor de feestdagen. Je menu wordt supervers aangeleverd. Mits gekoeld bewaard blijven de gerechten drie dagen houdbaar.

Je kunt de gewenste bezorgdag aangeven in de ‘winkelmand’. Voor een perfecte bereiding én bezorging dienen wij minimaal 2 dagen voor je het menu in huis wilt hebben je bestelling te ontvangen. Op dinsdag vòòr 12.00 uur ‘s middags besteld? Dan heb je ‘de lekkerste box van het land’ donderdag in huis!

Eén dag voor aflevering ontvang je ‘s middags een e-mail met de te verwachten bezorgtijd. Wij bezorgen tussen 08.00 en 18.00 uur in blokken van 3 uur. Als extra service belt de chauffeur een half uur voor aankomst dat hij er bijna is. Het is ook mogelijk het menu bij een van de buren te laten bezorgen.

Verse producten dien je direct in de koeling te plaatsen. Voor houdbare producten kun je de aanwijzing op de verpakking volgen. Wil je meer weten, kijk dan onder het kopje ‘veelgestelde vragen’.

‘Cook like a chef’ bezorgt door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden (maar wel op Texel!).

Wij leveren ook menu’s in de Belgische grensstreek en in Antwerpen. Doe de postcode-check om te kijken of je postcode in ons verspreidingsgebied valt.

De bezorgkosten voor het leveren in onze gekoelde vrachtwagens zijn van € 6,50 tot € 24,75 afhankelijk van de grootte en de inhoud van de bestelling.

 

BETAALWIJZE

Betalen kan met iDeal of creditcard (VISA, American Express, Mastercard).

 

Klik hier om een account aan te maken om makkelijker en sneller te kunnen bestellen.

Klik hier als je de menu's wilt bekijken en bestellen.

 

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.