Jonathan Zandbergen    Bezorginfo 
Jonathan Zandbergen    x
Bestellen kan tot 11 uur voor de volgende dag bezorging op di, do, vrij en zat.
Extra bezorgdagen 24 en 31 december 2025. En voor casual ook op 25 december.
Lunch of vroeg diner? Laat je bestelling dan een dag eerder bezorgen.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling bedraagt €9,90. Behalve op 23, 24 en 31 dec. En voor de á la carte en combinatiemenu's. De kosten zijn dan €29,75.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.

Winter of zomer, deze "wild" dinerbox van Jonathan Zandbergen moet je proeven. 

x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.

Jonathan Zandbergen casual

Dit menu is, behalve het brood, glutenvrij

Lactose: Aardappel mousseline, armagnac boter

Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Jonathan Zandbergen* casual

Hongaars wild goulashtafel:

- Wild goulash gemaakt van hert uit Trier
- Rodekool met stoofperen en sinaasappel
- Aardappel mousseline
- Zoetzure salade van biet en Amsterdamse uitjes
- Brood van Vanmenno met pruimen en Armagnac boter

Serveertips: Zet een schaal met druiven op tafel. 
Kies een nagerecht uit onze a la carte

MENU

INSTRUCTIES

Jonathan vertelt

INSTRUCTIEVIDEO

DI, DO, VR EN ZA
€ 29,95
€ 29,95 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Jonathan Zandbergen Wildconsommé

Krachtige wildconsommé met tortellini

vanaf 1 nov bezorgd
€ 12,95
€ 12,95 p.p.
  • Krachtige wildconsommé met tortellini

  • Wildzwijnpaté met zoetzure garnituur

  • Wild goulash van hert uit Trier

  • Rodekool met stoofperen en sinaasappel

  • Aardappel mousseline

  • Zoetzure salade van biet en Amsterdamse uitjes

  • Brood van Vanmenno met pruimen en Armagnac boter

x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.

Jonathan Zandbergen casual

Dit menu is, behalve het brood, glutenvrij

Lactose: Aardappel mousseline, armagnac boter

Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Jonathan Zandbergen casual wild

Wildmenu casual, Wildatelier Jonathan Zandbergen

Inclusief brood van Vanmenno (2pp) en luxe noten van Gotjé

Tip: Kies een nagerecht uit onze a la carte

MENU

Vanaf 2 december bezorgd
€ 52,75
€ 52,75 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

Jonathan Zandbergen is chef bij Het Wild Atelier in de Echoput en eigenaar van Chefspuurwild, the viptable en cheffd. www.jonathanzandbergen.com

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.