Jonathan Zandbergen    Bezorginfo 
Jonathan Zandbergen    x
Bestellen kan tot 12 uur voor de volgende dag bezorging op di, do, vrij en zat.
Bestel tijdig voor de Kerstdagen. Uiterlijk tot donderdag 19 december. Extra ingelaste bezorgdagen op 23 en 30 december.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Mocht u op 24 of 25 december willen lunchen of dineren laat de box dan op 23 december bezorgen. Voor lunch of diner op 26 december de box op 24 december laten bezorgen.
Mocht u op oudejaarsavond willen dineren de box op 30 december laten bezorgen.
Jonathan Zandbergen* casual
DI, DO, VRIJ EN ZA  
€ 25,95
€ 25,95 p.p.

Winter of zomer, deze "wild" dinerbox van Jonathan Zandbergen moet je proeven. 

x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Jonathan Zandbergen* casual

Hongaars wild goulashtafel:

- Wild goulash gemaakt van hert uit Trier
- Rodekool met stoofperen en sinaasappel
- Aardappel mousseline
- Zoetzure salade van biet en Amsterdamse uitjes
- Brood van Vanmenno met pruimen en Armagnac boter

Serveertips: Zet een schaal met druiven op tafel. 
Kies een nagerecht uit onze a la carte

INSTRUCTIES

Jonathan vertelt

INSTRUCTIEVIDEO


DI, DO, VRIJ EN ZA
€ 25,95
€ 25,95 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

Jonathan Zandbergen was jaren lang de chef van Merlet* en nu eigenaar van Chefspuurwild, the viptable en cheffd. www.jonathanzandbergen.com

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.