Jonathan Zandbergen    Bezorginfo 
Jonathan Zandbergen    x
Bestellen kan tot 11 uur voor de volgende dag bezorging op di, do, vrij en zat.
Extra bezorgdagen 24 en 31 december 2025. En voor casual ook op 25 en 26 december.
Lunch of vroeg diner? Laat je bestelling dan een dag eerder bezorgen.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling bedraagt €9,90. Behalve op 23, 24 en 31 dec. En voor de á la carte en combinatiemenu's. De kosten zijn dan €29,75.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.

Winter of zomer, deze "wild" dinerbox van Jonathan Zandbergen moet je proeven. 

Krachtige wildconsommé met tortellini

Wildzwijnpaté met zoetzure garnituur

Wild goulash van hert uit Trier

Rodekool met stoofperen en sinaasappel

Aardappel mousseline

Zoetzure salade van biet en Amsterdamse uitjes

Brood van Vanmenno met pruimen en Armagnac boter

x

Jonathan Zandbergen casual

Dit menu is, behalve het brood, glutenvrij

Lactose: Aardappel mousseline, armagnac boter

Met onze dinerboxen kan er geen rekening gehouden worden met allergieën. Kies boven in de balk het vergrootglaasje om te zoeken naar uw allergie vrije opties.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten. Bonbons bevatten lactose.
Ook komt in sojasauzen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.
€52,75

Jonathan Zandbergen casual wild

Jonathan Zandbergen casual wild 

Tip: Kies een nagerecht uit onze a la carte

MENU

DI, DO, VR EN ZA
€ 52,75
€ 52,75 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Met onze dinerboxen kan er geen rekening gehouden worden met allergieën. Kies boven in de balk het vergrootglaasje om te zoeken naar uw allergie vrije opties.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten. Bonbons bevatten lactose.
Ook komt in sojasauzen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.
UITVERKOCHT

Jonathan Zandbergen wildconsommé

Jonathan Zandbergen wildconsommé 

Krachtige wildconsommé met tortellini

INSTRUCTIES

UITVERKOCHT
€ 12,95
€ 12,95 p.p.

Jonathan Zandbergen is de chef en mede eigenaar van het Wildatelier bij Hotel de Echoput, Chefspuurwild, theViptable en Cheffd.

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.