Restaurant Aan de Poel **   Bezorginfo 
Restaurant Aan de Poel **   x
Bestellen kan tot 11 uur voor de volgende dag bezorging op di, do, vrij en zat.
Extra bezorgdagen 24 en 31 december 2025. En voor casual ook op 25 en 26 december.
Lunch of vroeg diner? Laat je bestelling dan een dag eerder bezorgen.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling bedraagt €9,90. Behalve op 23, 24 en 31 dec. En voor de á la carte en combinatiemenu's. De kosten zijn dan €29,75.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.

Verras je gasten of geliefde(n) met deze spectaculaire sterrenchef-boxen van
sterrenchefs Stefan van Sprang en Sander de Jong. 
Geniet thuis van twee Michelinsterren.

Aziatische kokossoep amuse

Kingfish met Tom Yam bouillon

Coquille met kerrie

Kalfssukade met gevulde morilles

Gemarineerde ananas met caramel

x

Aan de Poel kalfssukade

De crunch bevat gluten. Dit gerecht is glutenvrij te maken door de crunch weg te laten.

Eieren: aardappelterine

Lactose: wortelcreme, jus, aardappelterine

Noten: crunch

Selderij: jus

Aan de Poel Thaise kokossoep amuse

Gluten: Eclairs

Eieren: Eclairs

Lactose: eclair, creme eekhoorntjesbrood

Selderij: soep

Aan de Poel kingfish

Gluten: Tom yam bouillon en kombu gel

Vis: Kingfish

Soja: tom yam bouillon en kombugel

Aan de Poel coquille met kerrie

Gluten: Bricktartelette

Eieren: Flan

Pinda: Seroendeng

Lactose: Boter

Weekdieren: Coquille

Aan de Poel ananas dessert

Eieren: Panacotta karamel, meringue

Lactose: dulce chocolade

Met onze dinerboxen kan er geen rekening gehouden worden met allergieën. Kies boven in de balk het vergrootglaasje om te zoeken naar uw allergie vrije opties.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten. Bonbons bevatten lactose.
Ook komt in sojasauzen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.
€126,75

AAN DE POEL UITGEBREID

AAN DE POEL UITGEBREID 

MENU

INSTRUCTIEVIDEO

DI, DO, VR EN ZA
€ 126,75
€ 126,75 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

Coquille met kerrie

Aziatische kokossoep

Kingfish met Tom Yam bouillon

Foie Gras met yakitori saus

Kalfssukade met gevulde morilles

Gemarineerde ananas met caramel

x

Aan de Poel foie gras

Gluten: yakitorisaus

Soja: yakitorisaus

Noten: amandelen 

Aan de Poel kalfssukade

De crunch bevat gluten. Dit gerecht is glutenvrij te maken door de crunch weg te laten.

Eieren: aardappelterine

Lactose: wortelcreme, jus, aardappelterine

Noten: crunch

Selderij: jus

Aan de Poel Thaise kokossoep amuse

Gluten: Eclairs

Eieren: Eclairs

Lactose: eclair, creme eekhoorntjesbrood

Selderij: soep

Aan de Poel kingfish

Gluten: Tom yam bouillon en kombu gel

Vis: Kingfish

Soja: tom yam bouillon en kombugel

Aan de Poel coquille met kerrie

Gluten: Bricktartelette

Eieren: Flan

Pinda: Seroendeng

Lactose: Boter

Weekdieren: Coquille

Aan de Poel ananas dessert

Eieren: Panacotta karamel, meringue

Lactose: dulce chocolade

Met onze dinerboxen kan er geen rekening gehouden worden met allergieën. Kies boven in de balk het vergrootglaasje om te zoeken naar uw allergie vrije opties.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten. Bonbons bevatten lactose.
Ook komt in sojasauzen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.
€161,25

AAN DE POEL ALL THE WAY

AAN DE POEL ALL THE WAY 

MENU

INSTRUCTIEVIDEO

DI, DO, VR EN ZA
€ 161,25
€ 161,25 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

Restaurant Aan de Poel wordt geleid door chefs Stefan van Sprang, Sander de Jong en sommelier Robert Veuger. Het restaurant zit in Amstelveen en heeft sinds 2013 twee Michelinsterren.
www.aandepoel.nl

Te bestellen voor bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

Wil je lunchen of vroeg dineren? Laat je bestelling dan een dag eerder bezorgen.

Bezorging voor Aan de Poel menu's bedraagt € 9,90 behalve op 23, 24 en 31 december. Dan bedragen de bezorgkosten €29,75

Bekijk ook de andere restaurants.

 Blijf op de hoogte van onze nieuwe menus.

1208
1209
1272
1288
1298
1400
1425
1427
1428
1432
1433
1434
1436
1476
1477
1478
1504
1505
1506
1507
1508
1760
1761
1769
1770
1771
1791
1793
1845
1860
SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.