Restaurant Aan de Poel **   Bezorginfo 
Restaurant Aan de Poel **   x
Bestellen kan tot 12:00 uur een dag voor bezorging, of tot het maximum is bereikt. Zie onder voor Kerstdagen.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
AAN DE POEL ALL THE WAY
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 147,50
€ 147,50 p.p.
Aan de Poel menu uitgebreid
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 120,00
€ 120,00 p.p.

Verras je gasten of geliefde(n) met deze spectaculaire sterrenchef-boxen van Stefan van Sprang. 
Geniet thuis van twee Michelinsterren.

Te bestellen voor bezorging vanaf 6 januari op dinsdag, donderdag en zaterdag.
De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Gluten

Pastinaaksoep: Eclairs
Foie Gras: Yakitorisaus Bevat sojasaus waarin gebruik wordt gemaakt van tarwe om de fermentatie op gang te brengen
Kalssukade: Crunch
Nagerecht: Marbré
Lactose

Pastinaaksoep: Soep, Crème van eekhoorntjesbrood
Tarbotfilet: Boter (kan vervangen worden door olie), Beurre blanc
Kalfssukade: Wortelcrème, Morillesaus
Nagerecht: Bavarois, Chocoladeschotsen
Noten

Foiegras: Gesuikerde amadelen
Kalfssukade: Crunch
Peulvruchten

Kreeft en Australische gamba: Flan van doperwt, Wasabi kikkererwten

Foie Gras: Yakitorisaus
Schaal- en schelpdieren

Kreeft en Australische Gamba: Kreeft en Gamba
Tarbotfilet: Minigarnaaltjes
Eieren

Nagerecht: Bavarois, Meringue
Vis

Tarbotfilet: Tarbot
Zwangerschap

Dit menu geeft geen probleem. Advies voor tarbot en foie is om deze niet vaker dan 1x per week te eten bij zwangerschap.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

AAN DE POEL ALL THE WAY

Inclusief brood van Vanmenno en luxe noten van Gotjé

Thaise pastinaaksoep

Eclair met crème van eekhoorntjesbrood

- Kreeft en Australische gamba met flan van doperwt, granaatappel
en dashi-bieslook vinaigrette

- Gebakken Tarbotfilet met peterseliewortel, mini garnaaltjes en groene kruiden beurre blanc

- Foie Gras met yakitori saus, aalbes en amandel

- Kalfssukade met Moriellesaus, aardappelrösti en wortel

- Dessert van framboos en passievrucht met ruby chocolade

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 147,50
€ 147,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Gluten

Pastinaaksoep: Eclairs
Kalssukade: Crunch
Nagerecht: Marbré
Lactose

Pastinaaksoep: Soep, Crème van eekhoorntjesbrood
Tarbotfilet: Boter (kan vervangen worden door olie), Beurre blanc
Kalfssukade: Wortelcrème, Morillesaus
Nagerecht: Bavarois, Chocoladeschotsen
Noten

Kalfssukade: Crunch
Schaal- en schelpdieren

Kreeft en Australische gamba: Kreeft en Gamba
Tarbotfilet: Minigarnaaltjes
Vis

Tarbotfilet: Tarbot
Peulvruchten

Kreeft en Australische gamba: Flan van doperwt, Wasabi kikkererwten
Eieren

Nagerecht: Bavarois, Meringue
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Aan de Poel menu uitgebreid

Inclusief brood van Vanmenno

Thaise pastinaaksoep

Eclair met crème van eekhoorntjesbrood

- Kreeft en Australische gamba met flan van doperwt, granaatappel
en dashi-bieslook vinaigrette

- Gebakken Tarbotfilet met peterseliewortel, mini garnaaltjes en groene
kruiden beurre blanc

- Kalfssukade met Moriellesaus, aardappelrösti en wortel

- Dessert van framboos en passievrucht met ruby chocolade 

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 120,00
€ 120,00 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

Restaurant Aan de Poel wordt geleid door chef Stefan van Sprang en sommelier Robert Veuger. Het restaurant zit in Amstelveen en heeft sinds 2013 twee Michelinsterren.
www.aandepoel.nl

Bekijk ook de andere restaurants.

 Blijf op de hoogte van onze nieuwe menus.

1131
1132
1207
1208
1209
1210
1211
1272
1288
1298
1400
1401
1425
1427
1428
1430
1431
1432
1433
1434
1435
1436
1464
1469
1476
1477
1478
1504
1505
1506
1507
1508
1546
SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.