Restaurant Aan de Poel **  
Restaurant Aan de Poel **   x
Bestellen kan tot 12:00 uur, een dag voor bezorging
Als je vroeg in de avond of in de middag wilt dineren of lunchen, adviseren wij de dinerbox een dag eerder te laten bezorgen.
In gekoelde bestelbussen dinsdag t/m zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €17,75 en €24,75 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 8:30 - 17:30 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Helaas kunnen wij voor donderdag en vrijdag 2 en 3 december geen bestellingen meer aannemen.
4-gangenmenu Aan de Poel
di t/m za bezorgd  
€ 89,50
€ 89,50 p.p.
5-GANGENMENU AAN DE POEL
di t/m za bezorgd  
€ 120,00
€ 120,00 p.p.

Verras je gasten of geliefde(n) met deze spectaculaire sterrenchef-boxen van Stefan van Sprang. 
Geniet thuis van twee Michelinsterren.

Helaas kunnen wij voor donderdag en vrijdag 2 en 3 december geen bestellingen meer aannemen.

Zie de Kerstmenu's voor bezorging 21-31 december.

4-gangenmenu Aan de Poel

Inclusief brood van Vanmenno

- Kreeft en Australische gamba met flan van doperwt, granaatappel
en dashi-bieslook vinaigrette

- Gebakken Tarbotfilet met peterseliewortel, mini garnaaltjes en groene
kruiden beurre blanc

- Kalfssukade met Moriellesaus, aardappelrösti en wortel

- Dessert van framboos en passievrucht met ruby chocolade 

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


di t/m za bezorgd
€ 89,50
€ 89,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Gluten

Kalssukade: Crunch
Nagerecht: Marbré
Lactose

Tarbotfilet: Boter, Beurre blanc
Kalfssukade: Wortelcrème
Noten

Foiegras: Gesuikerde amadelen
Kalfssukade: Crunch
Peulvruchten

Koningskrab: Flan van doperwt, Wasabi kikkererwten
Schaal- en schelpdieren

Koningskrab: Kreeft en krab
Zwangerschap

Dit menu geeft geen probleem. Advies voor tarbot en foie is om deze niet vaker dan 1x per week te eten bij zwangerschap.

5-GANGENMENU AAN DE POEL

Inclusief brood van Vanmenno en luxe noten van Gotjé

- Kreeft en Australische gamba met flan van doperwt, granaatappel
en dashi-bieslook vinaigrette

- Gebakken Tarbotfilet met peterseliewortel, mini garnaaltjes en groene kruiden beurre blanc

- Foie Gras met yakitori saus, aalbes en amandel

- Kalfssukade met Moriellesaus, aardappelrösti en wortel

- Dessert van framboos en passievrucht met ruby chocolade

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


di t/m za bezorgd
€ 120,00
€ 120,00 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

Restaurant Aan de Poel wordt geleid door chef Stefan van Sprang en sommelier Robert Veuger. Het restaurant zit in Amstelveen en heeft sinds 2013 twee Michelinsterren.
www.aandepoel.nl

Bekijk ook de andere restaurants.

 Blijf op de hoogte van onze nieuwe menus.

1131
1132
1166
1207
1208
1209
1210
1211
SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.