Vegetarische menu's    Bezorginfo 
Vegetarische menu's    x
Bestellen kan tot 12:00 uur een dag voor bezorging, of tot het maximum is bereikt. Zie onder voor Kerstdagen.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Valentijns-combi vegetarisch
10,13-17 februari  
€ 79,50
€ 79,50 p.p.
5 gangen vegetarisch 2
di t/m za bezorgd  
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
5 chefs combimenu vegetarisch
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Menu plantaardig Bolenius
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 89,50
€ 89,50 p.p.
5-gangenmenu Parkheuvel menu vegetarisch
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 95,00
€ 95,00 p.p.

Heerlijke en verrassende sterrendiners voor de vegetarische fijnproever. Bestel ze thuis of op je vakantieadres.

Kies bij de winkelwagen een bezorgdatum op dinsdag, donderdag of zaterdag.
De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden. 

x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Valentijns-combi vegetarisch

10,13-17 februari

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

Fles (75cl)Kus van Thérèse Cava Brut (xx) 

Parkheuvel** - Linzen ravioli, shimeji, paddenstoelencrèmesaus

de Librije** - Gebakken bloemkool, kerrie madras, gerookte amandel

Bolenius* - Knolselderij, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos 

Noor** - Tartelette gevuld met karamel, koffiemousse en pure chocolade ganache

Kus Bonbons 2 per persoon
De bonbons van Thérèse zijn geïnspireerd door de kus van Thérèse. Deze heerlijke bonbons bestaan uit amandelen, yuzu en gesmolten karamel.

(x) Twee broodjes per persoon

(xx) 1 fles 750 ml 2-5 personen, 2 flessen 5-10 personen


10,13-17 februari
€ 79,50
€ 79,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
ei

Pastinaaksoep:
Eclairs

Rode biet:
Kwartelei

Linzen ravioli:
Ravioli

Nagerecht:
Tartelette
gluten

Pastinaaksoep:
Eclairs

Linzen ravioli:
Ravioli, Bloem

Nagerecht:
Tartelette
lactose

Pastinaaksoep:
Eclairs, Soep, Crème van eekhoorntjesbrood

Linzen ravioli:
Ravioli, Paddenstoelencrème

Nagerecht:
Koffiemousse, Chocolade ganach, Chantilly
peulvruchten

Linzen ravioli:
Linzen
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

5 gangen vegetarisch 2

Inclusief brood van Vanmenno*

Champagne Delot Blanc de Noirs 'Réserve' Brut**

Aan de Poel** - Thaise pastinaaksoep en een eclair met crème van eekhoorntjesbrood

Parkheuvel** - Rode Biet 
Dry-aged, Kwartel ei, little gem, punt radijs, pijnboompitten

Parkheuvel** - Linzen ravioli, shimeji, paddenstoelencrèmesaus

Bolenius* - Knolselderij, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos

Noor Fine Dining* - Tartelette gevuld met karamel, koffiemousse en pure chocolade ganache

*Eén broodje per persoon


di t/m za bezorgd
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
ei

Pastinaaksoep:
Eclairs

Linzen ravioli:
Ravioli

Nagerecht:
Tartelette
gluten

Pastinaaksoep:
Eclairs

Linzen ravioli:
Ravioli, Bloem

Nagerecht:
Tartelette
lactose

Pastinaaksoep:
Eclairs, Soep, Crème van eekhoorntjesbrood

Linzen ravioli:
Ravioli, Paddenstoelencrème

Gebakken bloemkool:
Madrassaus, Kerriecrème

Nagerecht:
Koffiemousse, Chocolade ganach, Chantilly
noten

Gebakken bloemkool:
Amandelcrunch
peulvruchten

Linzen ravioli:
Linzen
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

5 chefs combimenu vegetarisch

Inclusief brood van Vanmenno* en luxe noten van Gotjé

Aan de Poel** - Thaise pastinaaksoep en een eclair met crème van eekhoorntjesbrood

Parkheuvel** - Linzen ravioli, shimeji, paddenstoelencrèmesaus

de Librije*** - Gebakken bloemkool, kerrie madras, gerookte amandel

Bolenius* - Knolselderij, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos

Noor Fine Dining* - Tartelette gevuld met karamel, koffiemousse en pure chocolade ganache

*Eén broodje per persoon

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Dit menu is lactose vrij. Dus ook veganistisch.
Dit menu bevat alleen gluten in de crumble van het nagerecht. Deze kan je vervangen met geplette amandelen of walnoten.
Brood is niet glutenvrij
peulvruchten

Nagerecht: Parfait, Snijbonengelei
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Menu plantaardig Bolenius

Inclusief brood van VanMenno

- Watermeloen sashimi stijl, zeewier, duindoorn vinaigrette 
 
- Knolselderij, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos 
 
- Biet uit de klei, paddestoelenjus, boekweit 
 
- Veldbonen ijsparfait, snijbonen, Nederlandse vanille 
 
Dit menu is ook lactose vrij!
 

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 89,50
€ 89,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
ei

Rode biet: Kwartelei

Ravioli: Ravioli

Tiramisu: Mousse
gluten

Ravioli, Bloem

Miso aubergine: Miso Aubergine, Lapsang-Souchong bouillon

Tiramisu: Krokant
lactose

Rouleaux; Rouleaux

Ravioli: Paddenstoelencrème

Miso aubergine: Knolookcrème

Tiramisu: Mousse, Krokant
noten

Miso aubergine: Notenmix
peulvruchten

Ravioli: Linzen

Miso aubergine: Miso aubergine, Lapsang-Souchong bouillon
alcohol

Tiramisu: Stroopwafellikeur
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

5-gangenmenu Parkheuvel menu vegetarisch

Inclusief brood van Vanmenno

- Rouleaux van pompoen met zeewier-kaviaar

- Rode Biet 
Dry-aged, Kwartel ei, little gem, punt radijs, pijnboompitten

- Linzen ravioli, shimeji, paddenstoelencrèmesaus

- Miso Aubergine, 
Lapsang-souchong, notenmix, zwarte knoflook, tuinkers

- Tiramisu met stroopwafels, stroopwafellikeur en blauwe bessen

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 95,00
€ 95,00 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.