Bolenius    Bezorginfo 
Bolenius    x
Bestellen kan tot 12 uur voor de volgende dag bezorging op di, do, vrij en zat.
Bestel tijdig voor de Kerstdagen. Uiterlijk tot donderdag 19 december. Extra ingelaste bezorgdagen op 23 en 30 december.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Mocht u op 24 of 25 december willen lunchen of dineren laat de box dan op 23 december bezorgen. Voor lunch of diner op 26 december de box op 24 december laten bezorgen.
Mocht u op oudejaarsavond willen dineren de box op 30 december laten bezorgen.
Bolenius plantaardig menu
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 89,50
€ 89,50 p.p.
Menu vis Bolenius
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 92,50
€ 92,50 p.p.

Luc Kusters van Bolenius is sinds 2016 in het bezit van een Michelinster en sinds 2021 van een Groene Ster, dé onderscheiding voor restaurants die groenten op de eerste plaats zetten. Dit proef je thuis met deze heerlijke dinerboxen.

Te bestellen voor bezorging vanaf 7 april op Goede Vrijdag, dinsdag, donderdag en zaterdag.
 De boxen zijn, mits gekoeld bewaard, 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

x
Dit menu is lactose vrij. Dus ook veganistisch.
Dit menu bevat alleen gluten in de crumble van het nagerecht. Deze kan je vervangen met geplette amandelen of walnoten.
Brood is niet glutenvrij
peulvruchten

Nagerecht: Parfait, Snijbonengelei
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Bolenius plantaardig menu

Inclusief brood van VanMenno

- Watermeloen sashimi stijl, zeewier, duindoorn vinaigrette 
 
- Knolselderij, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos 
 
- Biet uit de klei, paddestoelenjus, boekweit 
 
- Veldbonen ijsparfait, Biet, Nederlandse vanille 
 
Dit menu is ook lactose vrij!
 

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 89,50
€ 89,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Dit menu is lactose vrij.
Dit menu bevat alleen gluten in de crumble van het nagerecht. Deze kan je vervangen met geplette amandelen of walnoten.
Brood is niet glutenvrij
Peulvruchten

Nagerecht:
Parfait, Snijbonengelei
Vis

Kabeljauw
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Menu vis Bolenius

Inclusief brood van VanMenno

- Watermeloen sashimi stijl, zeewier, duindoorn vinaigrette 
 
- Kabeljauw, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos 
 
- Biet uit de klei, paddestoelenjus, boekweit 
 
- Veldbonen ijsparfait, Biet, Nederlandse vanille 

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 92,50
€ 92,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

Restaurant Bolenius wordt geleid door chef Luc Kusters. Het restaurant zit in Amsterdam. https://bolenius-restaurant.nl/en/


Bekijk ook de andere restaurants.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe menus.

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.