Sidney Schutte**    Bezorginfo 
Sidney Schutte**    x
Vanaf 1 september bezorgd.
Bestellen kan tot 12:00 uur een dag voor bezorging, of tot het maximum is bereikt.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Sidney's Streetfood
v.a. 15 aug bezorgd  
€ 0,00
€ 0,00 p.p.
Sidney Schutte** 3 gangen
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 82,50
€ 82,50 p.p.
Sidney Schutte** en De Librije***
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 112,50
€ 112,50 p.p.
€ 179,50
€ 179,50 p.p.
Sidney Schutte** Zeebaars
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 28,75
€ 28,75 p.p.
Sidney Schutte** Anjou duif
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 33,75
€ 33,75 p.p.

Geniet van de continentale mix van unieke en vernieuwende smaken in de dinerboxen van tweesterrenchef Sidney Schutte. (Restaurant Spectrum)

De gerechten zijn ook á la carte verkrijgbaar.

x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Sidney's Streetfood

Sidney's Streetfood (Asia inspired):

Pinda & citroengras saté

Pulpo | Peteh

Gepofte rijst | Paling | Wasabi

Chili | Miso | Shiso | Qui Rit

Krab | Ei | Citroengras

Garnaal | Citroen | Zeewier Furikake 

Spicy Aubergine Picalilly | Tomaten Crackers

Eryngi | Zwarte boon | Sesam

Eend ketjap bao & augurk

Chili Wonton

SIDNEY VERTELT


v.a. 15 aug bezorgd
€ 0,00
€ 0,00 p.p.
x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Sidney Schutte** 3 gangen

Inclusief brood van VanMenno en luxe noten van Gotjé

Sidney - Zeebaars op de huid gebakken met salade van krokante makreel, achiote
en passievrucht vinaigrette

Sidney - Anjou duif met rode biet, gerookte amandel en sesam

De Librije - “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 82,50
€ 82,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Lactose
Zalmforel:

Citroencrème en Sherrysaus

Zeebaars:

Koffie beurre blanc en Achiotecrème

Anjou duif:

Katafi nest

Hunebedden:

Crumble, Hunebedden en Hangop
Eieren
Zalmforel:

Maggicrème

Zeebaars:

Brick strips en Achiotecrème

Hunebedden:

Parfait en Hangop
Vis
Zalmforel:

Zalmforel

Zeebaars:

Zeebaars, Koffie beurre blanc, Passievrucht dressing en Achiotecrème
Peulvruchten
Zalmforel:

Sherrysaus

Zeebaars:

Koffie beurre blanc, Passievrucht dressing en Achiotecrème
Gluten
Zeebaars:

Brick strips
In de sauzen wordt gebruik gemaakt van sojasaus waarin tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.

Anjou duif:
Katafi nest

Hunebedden:
Crumble
Noten
Anjou duif:

Amandelcrème

Hunebedden:

Hunebedden (Hazelnoten)
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Sidney Schutte** en De Librije***

Inclusief brood van VanMenno en luxe noten van Gotjé

De Librije - Rauw gemarineerde zalmforel met  amandelsherry en maggiplant

Sidney - Zeebaars op de huid gebakken met salade van krokante makreel, achiote
en passievrucht vinaigrette

Sidney - Anjou duif met rode biet, gerookte amandel en sesam

De Librije - “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 112,50
€ 112,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Sidney Schutte** en De Librije*** Event

In samenwerking met
Cook Like a Chef,
Mevrouw Hamersma Kookstudio,
en Warchild

Dit evenement heeft slechts 24 plaatsen.

Menu:

De Librije - Rauw gemarineerde zalmforel met amandelsherry en maggiplant

Sidney Schutte - Zeebaars op de huid gebakken met salade van krokante makreel, achiote en passievrucht vinaigrette

Sidney Schutte - Anjou duif met rode biet, gerookte amandel en sesam

De Librije - “Hunebedden”, sleedoorn, advocaat, wilde bramen

Inclusief brood van VanMenno, luxe noten van Gotjé, koffie, thee, frisdranken en bonbons

Bijpassende wijnen kunnen per glas of fles besteld worden tijdens de avond en zijn niet inbegrepen in de prijs.

 

Hoe ziet de avond eruit?

Tijdens het avondvullende programma geniet je met je gezelschap van een viergangenmenu van restaurant De Librije en Sidney Schutte.

Je kunt zelf aan de slag op het prachtige kookeiland.

De avond wordt afgesloten met een loterij met culinaire prijzen waarvan de opbrengst ten goede komt aan War Child. 

Programma

18.00 - 18:30 uur: inloop en ontvangst met glas Kus van Thérèse Cava.

18:30 uur:

- Welkomst door Jan Bartelsman.
- Video welkomst Sidney Schutte en Jonnie en Thérèse Boer.
- Introductie en uitleg over het menu en de bereidingswijze.
- Korte introductie Warchild.

vanaf 19.00 uur:

Aan tafel voor het eerste gerecht:
Rauw gemarineerde zalmforel met amandelsherry en maggiplant

- Uitleg 'try before you die' - wijnen.
- Bereiding en genieten van het menu.
- Loterij met culinaire prijzen ten gunste van War Child.

22.30 uur:

Einde programma

Zaterdagavond 29 oktober vanaf 18:00

Locatie:

Mevrouw Hamersma Kookboekwinkel en eventlocatie
Gerard Doustraat 226
1073 XC Amsterdam

Diverse parkeermogelijkheden op loopafstand


ZATERDAG 26 OKTOBER
€ 179,50
€ 179,50 p.p.
x
Lactose

Koffie beurre blanc
Achiotecrème
Eieren

Brick strips
Achiotecrème
Vis
Zeebaars en Makreel

Koffie beurre blanc
Passievrucht dressing
Achiotecrème
Peulvruchten

Koffie beurre blanc
Passievrucht dressing
Achiotecrème
Gluten

Brick strips

In de;
Koffie beurre blanc,
Passievrucht dressing en de
Achiotecrème
zitten sporen van sojasaus waarin tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Sidney Schutte** Zeebaars

- Zeebaars op de huid gebakken met salade van krokante makreel, achiote en passievrucht vinaigrette

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 28,75
€ 28,75 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Lactose
Katafi nest
Gluten
Katafi nest
Noten
Amandelcrème
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Sidney Schutte** Anjou duif

- Anjou duif met rode biet, gerookte amandel en sesam

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 33,75
€ 33,75 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.