Sidney Schutte**    Bezorginfo 
Sidney Schutte**    x
Vanaf 1 september bezorgd.
Bestellen kan tot 12:00 uur een dag voor bezorging, of tot het maximum is bereikt.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Sidney Schutte** 3 gangen
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 82,50
€ 82,50 p.p.
Sidney Schutte** en De Librije***
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 112,50
€ 112,50 p.p.
Sidney Schutte** Zeebaars
Vanaf 6 januari 2024 bezorgd  
€ 28,75
€ 28,75 p.p.
Sidney Schutte** Anjou duif
Vanaf 6 januari 2024 bezorgd  
€ 33,75
€ 33,75 p.p.

Geniet van de continentale mix van unieke en vernieuwende smaken in de dinerboxen van tweesterrenchef Sidney Schutte. (Restaurant Spectrum)

De gerechten zijn ook á la carte verkrijgbaar.

x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Sidney Schutte** 3 gangen

Inclusief brood van VanMenno en luxe noten van Gotjé

Sidney - Zeebaars op de huid gebakken met salade van krokante makreel, achiote
en passievrucht vinaigrette

Sidney - Anjou duif met rode biet, gerookte amandel en sesam

De Librije - “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 82,50
€ 82,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Lactose
Zalmforel:

Citroencrème en Sherrysaus

Zeebaars:

Koffie beurre blanc en Achiotecrème

Anjou duif:

Katafi nest

Hunebedden:

Crumble, Hunebedden en Hangop
Eieren
Zalmforel:

Maggicrème

Zeebaars:

Brick strips en Achiotecrème

Hunebedden:

Parfait en Hangop
Vis
Zalmforel:

Zalmforel

Zeebaars:

Zeebaars, Koffie beurre blanc, Passievrucht dressing en Achiotecrème
Peulvruchten
Zalmforel:

Sherrysaus

Zeebaars:

Koffie beurre blanc, Passievrucht dressing en Achiotecrème
Gluten
Zeebaars:

Brick strips
In de sauzen wordt gebruik gemaakt van sojasaus waarin tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.

Anjou duif:
Katafi nest

Hunebedden:
Crumble
Noten
Anjou duif:

Amandelcrème

Hunebedden:

Hunebedden (Hazelnoten)
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Sidney Schutte** en De Librije***

Inclusief brood van VanMenno en luxe noten van Gotjé

De Librije - Rauw gemarineerde zalmforel met  amandelsherry en maggiplant

Sidney - Zeebaars op de huid gebakken met salade van krokante makreel, achiote
en passievrucht vinaigrette

Sidney - Anjou duif met rode biet, gerookte amandel en sesam

De Librije - “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 112,50
€ 112,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Lactose

Koffie beurre blanc
Achiotecrème
Eieren

Brick strips
Achiotecrème
Vis
Zeebaars en Makreel

Koffie beurre blanc
Passievrucht dressing
Achiotecrème
Peulvruchten

Koffie beurre blanc
Passievrucht dressing
Achiotecrème
Gluten

Brick strips

In de;
Koffie beurre blanc,
Passievrucht dressing en de
Achiotecrème
zitten sporen van sojasaus waarin tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Sidney Schutte** Zeebaars

- Zeebaars op de huid gebakken met salade van krokante makreel, achiote en passievrucht vinaigrette

INSTRUCTIEVIDEO


Vanaf 6 januari 2024 bezorgd
€ 28,75
€ 28,75 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Lactose
Katafi nest
Gluten
Katafi nest
Noten
Amandelcrème
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Sidney Schutte** Anjou duif

- Anjou duif met rode biet, gerookte amandel en sesam

INSTRUCTIEVIDEO


Vanaf 6 januari 2024 bezorgd
€ 33,75
€ 33,75 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.