Bestellen / Cook Like a Chef Pop-up diners

UNIEK STERRENDINER DOOR COOK LIKE A CHEF BIJ DE KOOKFABRIEK AMSTERDAM (UITGESTELD WEGENS DE LOCKDOWN.)

Samenwerking van Cook Like a Chef, de Kookfabriek, de Librije, Parkheuvel, De Kromme Watergang, Brut172 en Ron Gastrobar.

Op ruim 1200 m2 is een restaurant ingericht, waar een klein gezelschap kan genieten van een vijfgangendiner met gerechten van sterrenchefs. Op sterrenniveau dineren in een unieke locatie.

Per avond zijn slechts vooralsnog 30 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij en reserveer voor dit bijzondere evenement!

Het Menu:

Kaviaar-eitje: Jonnie Boer van de Librije***

Iburi sashimi zeebaars: Edwin Vinke van De Kromme Watergang**

Bresse Kip ravioli, langoustines, bospaddenstoelen, kreeftensaus: Erik van Loo Parkheuvel**

Halve patrijs met quiche van zuurkool, bloedworst, appel, knolselderij: Hans van Wolde van Brut172**

Miserable taart met parfait van gezouten karamel, chocolade en sinaasappelsaus: Ron Blaauw van RonGastrobar*

Hoe ziet de avond eruit?

Dit is geen standaard avondje of middag uit, u moet zelf aan de slag! In de zaal is iedere tafel voorzien van een eigen kookeiland waar u zelf een aantal gangen kunt bereiden. Net zoals bij de dinerboxen van Cook Like a Chef hebben de chefs in hun eigen restaurants het voorwerk al gedaan. De dinerboxen bevatten duidelijke instructies waarmee u en uw tafelgenoten de sterrengerechten in een handomdraai in elkaar zetten. Wij zorgen dat alles opgeruimd is voor de volgende gang en dat de ingrediënten en borden bij iedere gang worden klaargezet. Voor een bijpassend wijnarrangement wordt gezorgd

Maatregelen rondom Covid-19: in De Kookfabriek wordt rekening gehouden met de hygiënische maatregelen en 1,5 meter-restricties. Qua ruimte kunnen er 68 gasten ontvangen worden met de 1,5meter restrictie maar voorlopig nemen wij door de huidige maatregelen maar 30 gasten per avond aan. Bent u op de dag van uw bezoek verkouden, blijf dan thuis.

Locatie: De Kookfabriek Amsterdam, De Flinesstraat 2-4, 1114 AL, Amsterdam-Duivendrecht

De diners zijn exclusief wijn en dranken. Deze kunnen ter plaatste per fles of glas besteld worden.

 

 

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.