REVIEWS

 

De Librije
Het was een hele bijzondere ervaring.
De beschrijving was geweldig, de gerechten magisch.
Alles klopte, de verpakking instructie, schriftelijk en video.
De resultaten heb ik bijgevoegd mss leuk op de website, kijk maar.
Kans groot dat we dit nog wel een weer een keer doen.
Je realiseert je wel dat het vak van chef-kok wel erg bijzondere vaardigheden vraagt.
Hierbij ook nog de grootst mogelijke complimenten aan de Crew van de Librije.
A.B.

Librije en Parkheuvel
Het was één groot plezier. Alles is 100% gelukt en iedereen was zeer tevreden en vond de smaken subliem. Portie’s waren ruim voldoende, foto’s duidelijk en recept goed te volgen. Gang 1: 6-2 voor Jonnie, Gang 2: 4-4, gang 3: 6-2 voor Erik, gang 4: 4-4. 

Wij blijven jullie volgen en bestellen.
HZ

De Leest
Het is ons uitstekend bevallen en we zullen er in de toekomst zeker vaker gebruik van maken ook buiten de feestdagen om. Ik ben blij dat ik er ergens een artikel over heb gelezen.
De bezorging, de verpakking en de instructies  waren prima voor elkaar,
Familie D

De Lindehof
Aflevering: zoals toegezegd. 10 punten
Samenstelling: alles keurig verpakt per gerecht. 10 punten
Kwaliteit: alsof ik bij Soenil zelf aan tafel zat. 10+
Met de instructies verloopt alles gladjes.
Ga op deze voet door. Doe geen enkele consessie aan kwaliteit o.i.d.
Van ons dus een dikke 10
fam. B. Vd A.

Parkheuvel
“Wij hebben genoten van deze unieke diner beleving tijdens een heerlijke avond thuis met vrienden!
De eerste gang konden de kids gezellig mee eten en nadat ze op bed waren gelegd hebben we de andere drie gangen geserveerd. Zelfs met rondrennende kinderen was het makkelijk om de gerechten op tafel te zetten voor 8 personen. De mooi ontworpen menuutjes gaven extra beleving aan tafel en werden gebruikt om nog even te benadrukken voor de niet koks wat er geserveerd werd.
De gezelligheid steeg in de keuken tijdens het bereiden van de gerechten. Ook konden de mannen die normaal in dit gezelschap nooit koken dit nu wel en waren hier heel trots op!
Alle gerechten waren voortreffelijk en we hebben zo ongedwongen in huiselijke sfeer genoten van de smaaksensaties, het was werkelijk een hele culinaire ervaring!
Maar als we echt moesten kiezen kwam het tussen- en hoofdgerecht als absolute winnaar uit de bus. Deze smaakcombinaties vonden we het meest uniek. We hadden zelf nooit met alle kleine kids die rondrennen dit kunnen voorbereiden in deze tijd en genoten dan ook extra van de avond en het eten!”
L de G

De Librije
Even een mega compliment! Wat super geregeld, mooie gerechten, duidelijke instructies, meer dan genoeg. Werkelijk onder de indruk van de service en wat jullie hebben geboden! Dikke pluim
Mvg B.M.

De Lindehof
Wij hebben tijdens kerst ons gewaagd aan het diner van de Lindenhof. Het begon natuurlijk met de levering. De chauffeur belde netjes van te voren en stond ook binnen de aangegeven tijd bij mij voor de deur.
Alles netjes verpakt, de parfait niet meer in de vorm zoals in het filmpje, maar een beetje creativiteit lostez dit ook zo op.
In de avond, waren de instructies erg makkelijk te volgen en stond er in no-time mooie gerechten op tafel. Alles goed op smaak en met ruime hoeveelheden.
Wij zijn dan ook erg tevreden en zouden dit zeker in de toekomst opnieuw bestellen, indien mogelijk ook buiten de feestdagen.
C.A.

Parkheuvel
Alles helemaal duidelijk en lekker echt een Parkheuvel gevoel.
MvB

De Leest
We vonden het geweldig! We hebben echt heerlijk gegeten. Het was leuk om te maken en ook zeker niet moeilijk. De filmpjes waren echt een handige en leuke toevoeging. (Het eerste filmpje begint alleen niet met een leeg bord, klein detail.)
De bezorging was keurig, de verpakking prima en de instructies helder. 
M.H.

Parkheuvel
Hallo team cook like a chef,
We hebben ernorm genoten, heerlijk gegeten, super makkelijk en leuk om te maken, je voelt je een beetje chef!!
Zeker voor herhaling vatbaar.
M. En I.

De Librije
Wij hebben uitstekend gegeten. De gerechten waren eenvoudig op te maken en zalig van smaak. Maar is natuurlijk geen verrassing! 
De levering was goed en de verpakking per gerecht is een goede manier om de ingrediënten per gang bij elkaar te houden.

De instructies waren ook prima zeker met de ondersteuning van de filmpjes op de site.
We gaan zeker vaker gebruik van Cook like a chef gebruikmaken,  ook buiten de feestdagen bij bijzondere gelegenheden.

Bedankt voor een zalig maaltje!
K.W.

De Leest
Wij zijn op ieder gebied enthousiast en zullen ook buiten feestdagen gebruik maken van dit concept.
Ik schat in zo’n 5-6x per jaar.
Ciel Bleu en Pure C zouden niet misstaan binnen het aanbod.
R van R

De Lindehof
Het werd keurig op tijd gebracht en was prima verpakt
Het was allemaal overheerlijk en van topkwaliteit. De wijn was ook meer dan heerlijk (Chevrey Chambertin 2015 van Magnien voor € 43,50 is natuurlijk geen geld, ging dat wel goed?)
S de G

Lindehof
Allereerst de beste wensen voor 2019. We hadden een fijne bijzondere Kerst mede door het Cook like  Chef diner van De Lindehof. De gerechten waren helemaal top en zoals we van De Lindehof kennen. Thx Lindeboys en girls voor al het voorbereidende werk 
E.G.

De Leest
We hebben genoten van het eten.
De bezorging was goed. Ik werd netjes gebeld voordat de chauffeur kwam.
Erg fijn dat alle gangen apart waren verpakt, zo hoefden we niks uit te zoeken.
De uitleg was duidelijk. We zijn zeker geïnteresseerd om vaker te bestellen. Ook buiten Kerst om.
L.S.

De Librije
Goedenavond,
Allereerst willen we onze complimenten overbrengen voor het geweldige 4 gangen diner.
Met de beschrijving en de video is het erg simpel om een fantastisch diner op tafel te toveren. Het was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste!! Het was heerlijk!

Toch 1 opmerking:
bij het 1e gerechtje van het menu misten we de kruiden die op de saibling en pompoen moeten; ze staan ook niet vermeld in de ingrediëntenlijst, dat was jammer.

Maar zoals gezegd: we hebben genoten!!
K.E.

De Lindehof
Wij hebben enorm genoten van de gerechten. Met de beschrijvingen erbij was het makkelijk klaar te maken, dus wij hadden een relaxte kerst, zoals we dat bedoeld hadden.

Zeker zullen we een volgende keer (ook buiten de kerst) bestellen. We hebben nu gekozen voor Soenil omdat we zijn keuken kennen en die was ook zeker herkenbaar! Een volgende keer dus een andere chef.
E.S.

Parkheuvel
Allereerst de complimenten voor het heerlijke diner dat we met uw hulp hebben kunnen bereiden. Het was gemakkelijk te doen en we hebben genoten. Dank daarvoor.
J van N

De Leest
Het is echt een smaakbeleving! Alle 4 gangen waren top en goed op elkaar afgestemd;
De hoeveelheid was ook prima! Wij hebben er met 3 volwassenen van genoten (en niet later op de avond opnieuw trek gehad….de resterende sausjes zijn bij het na borrelen later op de avond op vers afgebakken brood geheel op gegaan);
Het wijn arrangement paste ook goed Wij vonden de prijzen van de wijnen in het concept aan de stevige kant…zou het mogelijk zijn om dat slimmer te doen…bijv. kleinere fles voor gang 1 en dessert?)
 
Totaal conclusie: Zeer geslaagd!! Bedankt namens de familie …en wij zijn ’om’ voor een herhaling in 2019…ook leuk om weg te geven als cadeau.
DJ G.

 Klik hier als je de menu's wilt bekijken en bestellen.

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.