De Groene Lantaarn **   Bezorginfo 
De Groene Lantaarn **   x
Bestellen kan tot 12 uur voor de volgende dag bezorging op di, do, vrij en zat.
Bestel tijdig voor de Kerstdagen. Uiterlijk tot donderdag 19 december. Extra ingelaste bezorgdagen op 23 en 30 december.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Mocht u op 24 of 25 december willen lunchen of dineren laat de box dan op 23 december bezorgen. Voor lunch of diner op 26 december de box op 24 december laten bezorgen.
Mocht u op oudejaarsavond willen dineren de box op 30 december laten bezorgen.
De Groene Lantaarn "Paté"
tijdelijk uitverkocht  
€ 25,00
€ 25,00 p.p.
3-gangenmenu de Groene Lantaarn
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 75,00
€ 75,00 p.p.
4-gangenmenu de Groene Lantaarn
tijdelijk uitverkocht  
€ 100,00
€ 100,00 p.p.

Jarno Eggen van de Groene Lantaarn** werkt met lokale producten uit Drenthe en Overijsel en dàt proef je in dit sterrendiner voor thuis.

Te bestellen voor bezorging vanaf 6 januari op dinsdag, donderdag en zaterdag.
De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

x
ei Brioche, Dropmeringue
gluten Brioche
lactose Paté
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

De Groene Lantaarn "Paté"

Voorgerecht

- Romige paté van biologisch gevogelte, appel, gelei van drop en brioche

INSTRUCTIEVIDEO


tijdelijk uitverkocht
€ 25,00
€ 25,00 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

3-gangenmenu de Groene Lantaarn

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

- Kabeljauw met spek, crème van rode biet en gepofte zeewieren

- Zacht gegaarde lokale ree, bloemkoolbereidingen, Parmezaanse kaas, mierikswortel

- Taartje van yuzu met ananas en kokos-crèmeux

(x) Twee broodjes per persoon

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 75,00
€ 75,00 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
ei Paté: Brioche, Dropmeringue Ree: Sjalotmayonaise Taartje: Taartje, Schuim van limoen
gluten Paté: Brioche Kabeljauw: Zeewier cracker Taartje: Taartje
lactose Paté: Paté Kabeljauw: Japarlosaus, Crème van rode biet Ree: Ree, Bloemkoolcrème, Mierikswortel-parmezaancrème Taartje: Taartje, Crèmeux van kokos
vis Kabeljauw: Japarlosaus, Kabeljauw, Marshmallow
alcohol Kabeljauw: Japarlosaus, de witte wijn in deze saus zal tijdens het inkoken nooit volledig verdwijnen
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

4-gangenmenu de Groene Lantaarn

Inclusief brood van VanMenno

- Romige paté van biologisch gevogelte, appel, gelei van drop en brioche

- Kabeljauw met spek, crème van rode biet en gepofte zeewieren

- Zacht gegaarde lokale ree, bloemkoolbereidingen, Parmezaanse kaas, mierikswortel

- Taartje van yuzu met ananas en kokos-crèmeux

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


tijdelijk uitverkocht
€ 100,00
€ 100,00 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

Restaurant de Groene Lantaarn wordt geleid door chef Jarno Eggen en sommelier Cindy Borger. Het restaurant zit in Staphorst en heeft sinds 2014 twee Michelinsterren.


www.degroenelantaarn.com

Bekijk ook de andere restaurants.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe menus.

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.