De Librije dinerboxen ***   Bezorginfo 
De Librije dinerboxen ***   x
Bestellen kan tot 12:00 uur een dag voor bezorging, of tot het maximum is bereikt. Zie onder voor Kerstdagen.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
De Librije 30 jaar classics all the way
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 149,50
€ 149,50 p.p.
De Librije 30 jaar classics
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 107,50
€ 107,50 p.p.
€ 92,50
€ 92,50 p.p.
De Librije 30 jaar classics 3 gangen
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 82,50
€ 82,50 p.p.
‘Librije’s eitje kaviaar' (€37,95 pp)
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 37,95
€ 37,95 p.p.
Sidney Schutte** en De Librije***
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 112,50
€ 112,50 p.p.

De Librije bestaat 30 jaar. Vier het mee en bestel de klassiekers van Jonnie Boer. In een handomdraai op tafel.

Kies bij de winkelwagen een bezorgdatum op dinsdag, donderdag of zaterdag.
De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

Zie ook de à la carte gerechten.

x
ei

Eitje Kaviaar: Eiercrème

Zalmforel: Maggicrème

Lamsnek: Zeesla krokant en Palingcrème

Hunebedden: Parfait en Hangop
gluten

Hunebedden: Crumble
Deze kan vervangen worden door crumble van noten te maken door deze te pletten
lactose

Eitje Kaviaar: Aardappelsalade

Zalmforel: Citroencrème en Sherrysaus

Snoekbaars: Rieslingsaus

Lamsnek: Jus

Hunebedden: Crumble, Hunebedden en Hangop
noten

Zalmforel: Sherrysaus

Hunebedden: Hunebedden (Hazenoten)
peulvruchten

Zalmforel: Sherrysaus

Snoekbaars: Appelstroop lak

Lamsnek: Lak
vis

Eitje Kaviaar: Kaviaar

Zalmforel: Zalmforel

Snoekbaars: Snoekbaars

Lamsnek: Paling en Palingcrème
alcohol

Zalmforel: Sherrysaus

Snoekbaars: Rieslingsaus

tijdens de bereiding verdwijnt nooit alle alcohol uit de saus
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

De Librije 30 jaar classics all the way

Inclusief  brood van VanMenno, luxe noten van Gotjé

- ‘Librije’s eitje kaviaar' met 10gram kaviaar pp

- Rauw gemarineerde zalmforel met  amandelsherry en maggiplant

- Snoekbaars, appelstroop, riesling

- Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

- “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

Doos De Librije Fruits de Mer bonbons (2-4 personen)

Al onze producten kunnen allergenen bevatten

INSTRUCTIES

Bord opmaken


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 149,50
€ 149,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik genaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Gluten

Crumble in het nagerecht

Deze kan vervangen worden door crumble van noten te maken door deze te pletten.
Ei

Librije's kaviaar eitje
eiercrème

Zalmforel voorgerecht:
Maggicrème

Lamsnek hoofdgerecht:
Zeesla krokant en Palingcrème

Nagerecht:
Parfait en Hangop
Lactose

Librije's kaviaar eitje
eiercrème, aardappelsalade


Zalmforel voorgerecht:
Citroencrème en Sherrysaus

Snoekbaars tussengerecht:
Rieslingsaus

Lamsnek hoofdgerecht:
Jus
Nagerecht

Hunnebedden, hangop, crumble, parfait
Noten

Zalmforel voorgerecht:
Sherrysaus

Nagerecht:
Hunebedden (Hazelnoten)
Peulvruchten

Zalmforel voorgerecht:
Sherrysaus

Snoekbaars tussengerecht:
Appelstroop lak

Lamsnek hoofdgerecht:
lak
Vis

Librije's kaviaar eitje
kaviaar

Zalmforel voorgerecht:
Zalmforel

Snoekbaars tussengerecht:
Snoekbaars

Lamsnek hoofdgerecht:
Paling
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

De Librije 30 jaar classics

Inclusief brood van VanMenno

- Rauw gemarineerde zalmforel met  amandelsherry en maggiplant

- Snoekbaars, appelstroop, riesling

- Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

- “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

 

Al onze producten kunnen allergenen bevatten

INSTRUCTIES

Bord opmaken


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 107,50
€ 107,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

De Librije classics 3 gangen valentijn

10,13-17 februari

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

Fles (75cl)Kus van Thérèse Cava Brut (xx) 

- Snoekbaars, appelstroop, riesling

- Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

- “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

Kus Bonbons 2 per persoon
De bonbons van Thérèse zijn geïnspireerd door de kus van Thérèse. Deze heerlijke bonbons bestaan uit amandelen, yuzu en gesmolten karamel.

(x) Twee broodjes per persoon

 

(xx) 1 fles 750 ml 2-5 personen, 2 flessen 5-10 personen

Uit te breiden met het Kaviaareitje

INSTRUCTIES

Bord opmaken


10,13-17 februari
€ 92,50
€ 92,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

De Librije 30 jaar classics 3 gangen

Inclusief brood van VanMenno en luxe notenmelange van Gotjé

- Snoekbaars, appelstroop, riesling

- Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

- “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

Uit te breiden met het Kaviaareitje

INSTRUCTIES

Bord opmaken


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 82,50
€ 82,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
ei

Eicreme
lactose

Aardappelsalade
vis

Kaviaar
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

‘Librije’s eitje kaviaar' (€37,95 pp)

Dit gerecht moet je ooit gegeten hebben, en liefst veel vaker!

Bevat 10 gram Schmidt Elite Royal Caviar per persoon.

 
Hier past een lekkere champagne bij of een cava.

VIDEO BORD OPMAKEN


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 37,95
€ 37,95 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Lactose
Zalmforel:

Citroencrème en Sherrysaus

Zeebaars:

Koffie beurre blanc en Achiotecrème

Anjou duif:

Katafi nest

Hunebedden:

Crumble, Hunebedden en Hangop
Eieren
Zalmforel:

Maggicrème

Zeebaars:

Brick strips en Achiotecrème

Hunebedden:

Parfait en Hangop
Vis
Zalmforel:

Zalmforel

Zeebaars:

Zeebaars, Koffie beurre blanc, Passievrucht dressing en Achiotecrème
Peulvruchten
Zalmforel:

Sherrysaus

Zeebaars:

Koffie beurre blanc, Passievrucht dressing en Achiotecrème
Gluten
Zeebaars:

Brick strips
In de sauzen wordt gebruik gemaakt van sojasaus waarin tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.

Anjou duif:
Katafi nest

Hunebedden:
Crumble
Noten
Anjou duif:

Amandelcrème

Hunebedden:

Hunebedden (Hazelnoten)
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Sidney Schutte** en De Librije***

Inclusief brood van VanMenno en luxe noten van Gotjé

De Librije - Rauw gemarineerde zalmforel met  amandelsherry en maggiplant

Sidney - Zeebaars op de huid gebakken met salade van krokante makreel, achiote
en passievrucht vinaigrette

Sidney - Anjou duif met rode biet, gerookte amandel en sesam

De Librije - “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 112,50
€ 112,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

De Librije is een restaurant in Zwolle, waar chef-kok Jonnie Boer en gastvrouw/sommelier Thérèse Boer de scepter zwaaien. Het restaurant heeft sinds 2004 drie Michelinsterren.
www.librije.com

Bekijk ook de andere restaurants.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe menu's.

 

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.