De Librije dinerboxen    Bezorginfo 
De Librije dinerboxen    x
Bestellen kan tot 11 uur voor de volgende dag bezorging op di, do, vrij en zat.
Extra bezorgdagen 24 en 31 december 2025. En voor casual ook op 25 december.
Lunch of vroeg diner? Laat je bestelling dan een dag eerder bezorgen.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling bedraagt €9,90. Behalve op 23, 24 en 31 dec. En voor de á la carte en combinatiemenu's. De kosten zijn dan €29,75.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.

Deze klassiekers van de Librije vervelen nooit. 

Zie ook de à la carte gerechten.

  • ‘Librije’s eitje kaviaar'

  • Rauw gemarineerde zalmforel

  • Snoekbaars met appelstrooplak

  • Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal

  • “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

x

ei

Eitje Kaviaar: Eiercrème
Zalmforel: Maggicrème
Lamsnek: Zeesla krokant en Palingcrème
Hu

gluten

Hunebedden: Crumble Deze kan vervangen worden door crumble van noten te maken door deze te pletten

lactose

Eitje Kaviaar: Aardappelsalade Zalmforel: Citroencrème en Sherrysaus  Snoekbaars: Rieslingsaus Lamsnek: Jus Hunebedden: Hunebedden

noten

Zalmforel: Sherrysaus Bloemkool: Amandelcrunch Hunebedden: Hunebedden (Hazenoten)

peulvruchten

Zalmforel: Sherrysaus Snoekbaars: Appelstroop lak Lamsnek: Lak

vis

Eitje Kaviaar: Kaviaar Zalmforel: Zalmforel Snoekbaars: Snoekbaars Lamsnek: Paling en Palingcrème

alcohol

Zalmforel: Sherrysaus Snoekbaars: Rieslingsaus tijdens de bereiding verdwijnt wel bijna alle alcohol uit de saus

Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasauzen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

De Librije 30 jaar classics 1

Inclusief brood van VanMenno (één broodje per persoon)

MENU

INSTRUCTIES

Bord opmaken

DI, DO, VRIJ EN ZA
€ 152,50
€ 152,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
ei Eicreme
lactose Aardappelsalade
vis Kaviaar
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasauzen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

'Librije’s eitje kaviaar'

Bevat 10 gram Elite Royal Caviar per persoon.

VIDEO BORD OPMAKEN

DI, DO, VRIJ EN ZA
€ 37,95
€ 37,95 p.p.
  • Rauw gemarineerde Zalmforel 

  • Gebakken bloemkool, kerrie madras

  • Snoekbaars met appelstroop en riesling

  • Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal

  • “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

x

ei

Eitje Kaviaar: Eiercrème Zalmforel: Maggicrème Lamsnek: Zeesla krokant en Palingcrème Hunebedden: Parfait en Hangop

gluten

Hunebedden: Crumble Deze kan vervangen worden door crumble van noten te maken door deze te pletten

lactose

Eitje Kaviaar: Aardappelsalade Zalmforel: Citroencrème en Sherrysaus  Snoekbaars: Rieslingsaus Lamsnek: Jus Hunebedden: Hunebedden

noten

Zalmforel: Sherrysaus Bloemkool: Amandelcrunch Hunebedden: Hunebedden (Hazenoten)

peulvruchten

Zalmforel: Sherrysaus Snoekbaars: Appelstroop lak Lamsnek: Lak

vis

Eitje Kaviaar: Kaviaar Zalmforel: Zalmforel Snoekbaars: Snoekbaars Lamsnek: Paling en Palingcrème

alcohol

Zalmforel: Sherrysaus Snoekbaars: Rieslingsaus tijdens de bereiding verdwijnt wel bijna alle alcohol uit de saus

Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasauzen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Librije 30 jaar classics 2

Inclusief brood van VanMenno

MENU

INSTRUCTIES

Bord opmaken

DI, DO, VRIJ EN ZA
€ 140,75
€ 140,75 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
  • Rauw gemarineerde zalmforel

  • Snoekbaars, appelstroop, riesling

  • Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal

  • “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik genaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Gluten Crumble in het nagerecht Deze kan vervangen worden door crumble van noten te maken door deze te pletten.
Ei Librije's kaviaar eitje eiercrème Zalmforel voorgerecht: Maggicrème Lamsnek hoofdgerecht: Zeesla krokant en Palingcrème Nagerecht: Parfait en Hangop
Lactose Librije's kaviaar eitje eiercrème, aardappelsalade Zalmforel voorgerecht: Citroencrème en Sherrysaus Snoekbaars tussengerecht: Rieslingsaus Lamsnek hoofdgerecht: Jus
Nagerecht Hunnebedden, hangop, crumble, parfait
Noten Zalmforel voorgerecht: Sherrysaus Nagerecht: Hunebedden (Hazelnoten)
Peulvruchten Zalmforel voorgerecht: Sherrysaus Snoekbaars tussengerecht: Appelstroop lak Lamsnek hoofdgerecht: lak
Vis Librije's kaviaar eitje kaviaar Zalmforel voorgerecht: Zalmforel Snoekbaars tussengerecht: Snoekbaars Lamsnek hoofdgerecht: Paling
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasauzen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

De Librije classics 4 gangen

Inclusief brood van VanMenno

MENU

Bord opmaken

DI, DO, VRIJ EN ZA
€ 116,95
€ 116,95 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
  •  ‘Librije’s eitje kaviaar' 

  • Rauw gemarineerde zalmforel

  • Gebakken bloemkool, kerrie madras, gerookte amandel

  • Snoekbaars, appelstroop, riesling

  • Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal

  • “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

x

ei

Eitje Kaviaar: Eiercrème Zalmforel: Maggicrème Lamsnek: Zeesla krokant en Palingcrème Hunebedden: Parfait en Hangop

gluten

Hunebedden: Crumble Deze kan vervangen worden door crumble van noten te maken door deze te pletten

lactose

Eitje Kaviaar: Aardappelsalade Zalmforel: Citroencrème en Sherrysaus Bloemkool: Madrassaus en Kerriecrème Snoekbaars: Rieslingsaus Lamsnek: Jus Hunebedden: C

noten

Zalmforel: Sherrysaus Bloemkool: Amandelcrunch Hunebedden: Hunebedden (Hazenoten)

peulvruchten

Zalmforel: Sherrysaus Snoekbaars: Appelstroop lak Lamsnek: Lak

vis

Eitje Kaviaar: Kaviaar Zalmforel: Zalmforel Snoekbaars: Snoekbaars Lamsnek: Paling en Palingcrème

alcohol

Zalmforel: Sherrysaus Snoekbaars: Rieslingsaus tijdens de bereiding verdwijnt wel bijna alle alcohol uit de saus

Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasauzen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

De Librije 6 gangen all the way

Inclusief brood van Vanmenno (1 pp), luxe noten van Gotjé,
een doos Fruit de mer bonbons ( één doosje per 2-3 personen)

MENU

BORD OPMAKEN

DI, DO, VRIJ EN ZA
€ 179,50
€ 179,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

De Librije is een restaurant in Zwolle, met chef-kok Nelson Tanate en gastvrouw/sommelier Thérèse Boer. Het restaurant heeft sinds 2004 drie Michelinsterren.
www.librije.com

De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

Wil je lunchen of vroeg dineren? Laat je bestelling dan een dag eerder bezorgen.

Kies bij de winkelwagen een bezorgdatum op dinsdag, donderdag of zaterdag.
De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

 

Blijf op de hoogte van onze nieuwe menu's.

 

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.