Combi menu's vis    Bezorginfo 
Combi menu's vis    x
Bestellen kan tot 12 uur voor de volgende dag bezorging op di, do, vrij en zat.
Bestel tijdig voor de Kerstdagen. Uiterlijk tot donderdag 19 december. Extra ingelaste bezorgdagen op 23 en 30 december.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Mocht u op 24 of 25 december willen lunchen of dineren laat de box dan op 23 december bezorgen. Voor lunch of diner op 26 december de box op 24 december laten bezorgen.
Mocht u op oudejaarsavond willen dineren de box op 30 december laten bezorgen.
4 chefs combimenu vis
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Menu vis Bolenius
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 92,50
€ 92,50 p.p.

Thuis uit eten met de signatuurgerechten van Nederlands' beste sterrenchefs. Een speciale dinerbox voor liefhebbers van vis en zeevruchten.

Kies bij de winkelwagen een bezorgdatum op dinsdag, donderdag of zaterdag.
De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

Maak ook je eigen combinaties.

x
ei Zeeuwse vissoep: Rouille Tiramisu: Mousse
gluten Zeeuwse vissoep: Croutons Tiramisu: Krokant
lactose Zeeuwse vissoep: Kaas Kabeljauw: Verjussaus Tiramisu: Mousse, Krokant
peulvruchten Kreeft en Australische gamba: Flan van doperwt, Wasabi kikkererwten
schaal-schelpdier Kreeft en Australische gamba: Kreeft en Gamba Zeeuwse vissoep: Soep, Kokkels
vis Zeeuwse vissoep: Soep, Poon Kabeljauw: Kabeljauw
alcohol Tiramisu: Stroopwafellikeur
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

4 chefs combimenu vis

Inclusief brood van VanMenno en luxe noten van Gotjé*

Aan de Poel** - - Kreeft en Australische gamba met flan van doperwt, granaatappel en dashi-bieslook vinaigrette

de Kromme Watergang** - Zeeuwse vissoep, poon, kokkels, croutons, rouille en venkel

Noor** - Zachtgegaarde kabeljauw met pittige spitskool en spek, saus van verjus en vadouvanolie

Parkheuvel** - Tiramisu met stroopwafels, stroopwafellikeur en blauwe bessen

* Eén broodje per persoon

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Dit menu is lactose vrij.
Dit menu bevat alleen gluten in de crumble van het nagerecht. Deze kan je vervangen met geplette amandelen of walnoten. Brood is niet glutenvrij
Peulvruchten Nagerecht: Parfait, Snijbonengelei
Vis Kabeljauw
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Menu vis Bolenius

Inclusief brood van VanMenno

- Watermeloen sashimi stijl, zeewier, duindoorn vinaigrette 
 
- Kabeljauw, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos 
 
- Biet uit de klei, paddestoelenjus, boekweit 
 
- Veldbonen ijsparfait, Biet, Nederlandse vanille 

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 92,50
€ 92,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.