Combi menu's vlees    Bezorginfo 
Combi menu's vlees    x
Bestellen kan tot 12:00 uur een dag voor bezorging, of tot het maximum is bereikt. Zie onder voor Kerstdagen.
testdd
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Valentijns-combi vlees
10,13-17 februari  
€ 79,50
€ 79,50 p.p.
5 chefs combimenu vlees all the way
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 129,50
€ 129,50 p.p.
4 chefs combimenu vlees
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
€ 94,50
€ 94,50 p.p.
€ 129,50
€ 129,50 p.p.

Geniet van de signatuurgerechten van Nederlands beste chefs in deze combi-menuboxen - bereid in sterrenrestaurants en afgemaakt in uw eigen keuken.

Kies bij de winkelwagen een bezorgdatum op dinsdag, donderdag of zaterdag.
De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

Maak ook je eigen combinaties.

x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Valentijns-combi vlees

10,13-17 februari

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

Fles (75cl)Kus van Thérèse Cava Brut (xx) 

de Groene Lantaarn** - Romige paté van biologisch gevogelte, appel, gelei van drop en brioche

Noor* - Gestoofde reebout, paddenstoelen-truffelravioli, groene asperges en champignonsaus met truffel

Aan de Poel** - Dessert van framboos en passievrucht met ruby chocolade 

Kus Bonbons 2 per persoon
De bonbons van Thérèse zijn geïnspireerd door de kus van Thérèse. Deze heerlijke bonbons bestaan uit amandelen, yuzu en gesmolten karamel.

(x) Twee broodjes per persoon

(xx) 1 fles 750 ml 2-5 personen, 2 flessen 5-10 personen

Video Groene Lantaarn pate
Video Noor Ree ravioli
Video Aan de Poel nagerecht


10,13-17 februari
€ 79,50
€ 79,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
ei

Tartaar: Kwartelei

Nagerecht: Tartelette
gluten

Foie Gras: Yakitorisaus bevat sojasaus waarin gebruik wordt gemaakt van tarwe om de fermentatie op gang te brengen

Nagerecht: Tartelette
lactose

Ossenstaart: Jus, Lak, Knolserderijpurée, Boter (kan vervangen worden door olie)

Nagerecht: Koffiemousse, Chocolade ganache, Chantilly
noten

Foie Gras: Gesuikerde amandelen
peulvruchten

Foie Gras: Yakitorisaus
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

5 chefs combimenu vlees all the way

Inclusief brood van Vanmenno* en luxe noten van Gotjé

Parkheuvel** - MRIJ rund, tartaar, groente-zoetzuur, kwartelei, haringkuit-kaviaar
(Schmidt classic kaviaar bij te bestellen)

Aan de Poel** - Foie Gras met yakitori saus, aalbes en amandel

Bolenius* - Knolselderij, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos 

Restaurant 212** - Ossenstaart van de bbq met jus van rund, blauwe kaas, knolselderijcrème en lavas

Noor Fine Dining* - Tartelette gevuld met karamel, koffiemousse en pure chocolade ganache

* Eén broodje per persoon

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 129,50
€ 129,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
ei

Tartaar: Kwartelei

Nagerecht: Tartelette
gluten

Nagerecht: Tartelette
lactose

Ossenstaart: Jus, Lak, Knolselderijpurée, Boter (kan vervangen worden door olie)

Nagerecht: Koffiemousse, Chocolade ganach, Chantilly
vis

Tartaar: Haringkuit
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

4 chefs combimenu vlees

Inclusief brood van Vanmenno*

Parkheuvel** - MRIJ rund, tartaar, groente-zoetzuur, kwartelei, haringkuit-kaviaar
(Schmidt classic kaviaar bij te bestellen)

Bolenius* - Knolselderij, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos 

Restaurant 212** - Ossenstaart van de bbq met jus van rund, blauwe kaas, knolselderijcrème en lavas

Noor Fine Dining* - Tartelette gevuld met karamel, koffiemousse en pure chocolade ganache

* Eén broodje per persoon

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Bas Baan Delicatessen Borrelplank middel

2-5 personen, €94,50 per borrelplank

 

Luxe charcuterie met onder andere Jambon Iberico 12 maanden gerijpt, Lomo Iberico Bellota en Truffelsalami.

Een uitgebreide selectie bourgondische kazen uit binnen en buitenland.


16-31 dec bezorgd
€ 94,50
€ 94,50 p.p.
x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Bas Baan Delicatessen Borrelplank groot

6-8 personen, €129,50 per borrelplank

 

Luxe charcuterie met onder andere Jambon Iberico 12 maanden gerijpt, Lomo Iberico Bellota en Truffelsalami.

Een uitgebreide selectie bourgondische kazen uit binnen en buitenland.


16-31 dec bezorgd
€ 129,50
€ 129,50 p.p.
SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.