Combi menu's vis en vlees    Bezorginfo 
Combi menu's vis en vlees    x
Bestellen kan tot 12:00 uur een dag voor bezorging, of tot het maximum is bereikt.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
3 Chefs combi vis en vlees
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 79,50
€ 79,50 p.p.
4 chefs combimenu vis en vlees 1
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
4 chefs combimenu vis en vlees 2
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
6 chefs combimenu all the way 1
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 155,00
€ 155,00 p.p.
6 chefs combimenu all the way 2
BEZORGD OP DI, DO EN ZA v.a. eind nov  
€ 155,00
€ 155,00 p.p.
5 chefs combimenu vis en vlees
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 124,50
€ 124,50 p.p.

Bestel de signatuurgerechten van Nederlands beste chefs in deze combi-dinerboxen.

Kies bij de winkelwagen een bezorgdatum op dinsdag, donderdag of zaterdag.
De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

Maak ook je eigen combinaties.

x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

3 Chefs combi vis en vlees

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

Parkheuvel** - Coquille zwart/wit, ceviche, witlof,  limoen, sepia

de Lindehof** - Gestoofd Ibericovarken met bospeen, groenten en saus van karwij

Restaurant 212** - Bread and butter pudding met ingelegde rozijnen en parfait van gerookt vanille-ijs

(x) Twee broodjes per persoon

Video Parkheuvel Coquille
Video Lindehof Iberico varken
Video 212 Bread and Butterpudding


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 79,50
€ 79,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
ei

Zalmforel: Maggicrème

Ree: Sjalotmayonaise

Tiramisu: Mousse
gluten

Tiramisu: Krokant
lactose:

Zalmforel: Citroencrème, Sherrysaus

Tarbot: Boter, Beurre blanc

Ree: Ree, Bloemkoolcrème, Mierikswortel-parmezaancrème

Tiramisu: Mousse, Krokant
noten

Zalmforel: Sherrysaus
peulvruchten

Zalmforel: Sherrysaus
schaal-schelpdier

Tarbot: Minigarnaaltjes
vis

Zalmforel: Zalmforel

Tarbot: Tarbot
alcohol

Zalmforel: Sherrysaus
Tijdens de bereiding verdwijnt nooit alle alcohol uit de saus

Tiramisu: Stroopwafellikeur
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

4 chefs combimenu vis en vlees 1

De Librije*** - Rauw gemarineerde zalmforel met amandelsherry en maggiplant

Aan de Poel** - Gebakken Tarbotfilet met peterseliewortel, mini garnaaltjes en groene kruiden beurre blanc

De Groene Lantaarn** - Zacht gegaarde lokale ree, bloemkoolbereidingen, Parmezaanse kaas, mierikswortel

Parkheuvel** - Tiramisu met stroopwafels, stroopwafellikeur en blauwe bessen

Inclusief brood van VanMenno en luxe noten van Gotjé

 

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
ei

Tartaar: Kwartelei

Lamsnek: Zeesla krokant, Palingcrème
gluten

Kabeljauw: Zeewiercracker

Nagerecht: Crumble Te vervangen door geplette amandelen of walnoten
lactose

Kabeljauw: Japarlosaus, Crème van rode biet

Lamsnek: Jus
peulvruchten

Lamsnek: Lak

Nagerecht: Parfait, Snijbonengelei
vis

Tartaar: Haringkuit

Kabeljauw: Japarlosaus, Kabeljauw, Marshmallow

Lamsnek: Paling en Palingceème
alcohol

Kabeljauw: Japarlosaus
De witte wijn in deze saus zal tijdens het inkoken nooit volledig verdwijnen
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

4 chefs combimenu vis en vlees 2

Parkheuvel** - MRIJ rund, tartaar, groente-zoetzuur, kwartelei, haringkuit-kaviaar
(Schmidt classic kaviaar bij te bestellen)

de Groene Lantaarn** - Kabeljauw met spek, crème van rode biet en gepofte zeewieren

de Librije*** - Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

Bolenius* - Veldbonen ijsparfait, snijbonen, Nederlandse vanille

Inclusief brood van VanMenno en luxe noten van Gotjé

 

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Ei

Amuse:
Pastinaaksoep:Eclairs

Soep:
Zeeuwse vissoep: Rouille

Nagerecht:
Tiramisu: Mousse
Gluten

Amuse:
Pastinaaksoep: Eclairs

Soep:
Zeeuwse vissoep: Croutons

Nagerecht:
Tiramisu: Krokant
Lactose

Amuse:
Pastinaaksoep: Eclairs, Soep, Crème van eekhoorntjesbrood

Voorgerecht:
Procureur en Kreeft: Pompoenpurée, Boter (kan vervangen worden door olie)

Soep:
Zeeuwse vissoep: Kaas
Tussengerecht:
Heilbot: Boter (kan vervangen worden door olie)

Hoofdgerecht:
Ossenstaart: Lak, Knolselderijpurée, Blauwe Kaasjus, Boter

Nagerecht:
Tiramisu: Mousse, Krokant
Peulvruchten:

Voorgerecht:
Procureur en Kreeft: Tofu
Schaal-schelpdier:

Voorgerecht:
Procureur en Kreeft: Kreeft

Soep:
Zeeuwse vissoep: Soep, Kokkels

Tussengerecht:
Heilbot: Saus van Schaaldieren, Waddengarnalen
Vis:

Soep:
Zeeuwse vissoep: Soep, Poon

Tussengerecht:
Heilbot: Heilbot
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

6 chefs combimenu all the way 1

Inclusief brood van Vanmenno* en luxe noten van Gotjé

Aan de Poel** - Thaise pastinaaksoep en éclair met crème van eekhoorntjesbrood amuse

de Lindehof** - Langzaam gegaarde procureur met kreeft en saus van Koreaanse tofu

de Kromme Watergang** - Zeeuwse vissoep, poon, kokkels, croutons, rouille en venkel

Bij Jef* - Heilbot, waddengarnalen, zoetzure bimi, saus van schaaldieren

Restaurant 212** - Ossenstaart van de bbq met jus van rund, blauwe kaas, knolselderijcrème en lavas

Parkheuvel** - Tiramisu met stroopwafels, stroopwafellikeur en blauwe bessen*

Eén broodje per persoon

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 155,00
€ 155,00 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
ei

Zalmforel: Maggicrème

Bresse Kip ravioli: Ravioli

Paté van gevogelte: Brioche, Dropmeringue

Nagerecht: Tartelette
gluten

Bresse Kip ravioli: Ravioli

Paté van gevogelte: Brioche

Anjou duif: Katafinest

Nagerecht: Tartelette
lactose

Zalmforel: Citroencrème en Sherrysaus

Bresse Kip ravioli: Kreeftensaus

Paté van gevogelte: Paté

Anjou duif: Katafinest

Nagerecht: Koffiemousse, Chocolade ganach, Chantilly
noten

Zalmforel: Sherrysaus

Anjou duif: Amandelcrème
peulvruchten

Zalmforel: Sherrysaus
schaal-schelpdier

Bresse Kip ravioli: Kreeftensaus, Langoustine
vis

Zalmforel: Zalmforel

Kabeljauw: Kabeljauw
alcohol

Zalmforel: Sherrysaus
Tijdens de bereiding verdwijnt nooit alle alcohol uit de saus
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

6 chefs combimenu all the way 2

Inclusief brood van Vanmenno* en luxe noten van Gotjé

de Librije*** - Rauw gemarineerde zalmforel met amandelsherry en maggiplant

Parkheuvel** - Bresse Kip ravioli, langoustines, bospaddenstoelen, kreeftensaus

de Groene Lantaarn** - Romige paté van biologisch gevogelte, appel, gelei van drop en brioche

Bolenius* - Kabeljauw, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos 

Sidney Schutte** - Anjou duif met Enoki paddestoelen, bietenravioli, saus van biet

Noor Fine Dining* - - Tartelette gevuld met karamel, koffiemousse en pure chocolade ganache

*Eén broodje per persoon


BEZORGD OP DI, DO EN ZA v.a. eind nov
€ 155,00
€ 155,00 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
ei

Salade Hollandse garnalen: Salade van Hollandse garnalen, Groene kruidensaus

Zeeuwse vissoep: Rouille

Lamsnek: Zeesla krokant en Palingcrème
Nagerecht: Duindoorncrèmeux, de 3 Mousses, Koffieparfait
gluten

Zeeuwse vissoep: Croutons
lactose

Zeeuwse vissoep: Kaas

Tarbot: Boter, Beurre blanc

Lamsnek: Jus

Nagerecht: Duindoorncrèmeux, de 3 Mousses, Koffieparfait
peulvruchten

Lamsnek: Lak
schaal-schelpdier

Salade van Hollandse garnalen: Garnalen

Zeeuwse vissoep: Soep, Kokkels

Tarbot: Minigarnaaltjes
vis

Salade van Hollandse garnalen: Kaviaar NB; de Kaviaar komt niet standaard bij dit gerecht maar dient apart besteld te worden

Zeeuwse vissoep: Soep, Poon

Tarbot: Tarbot

Lamsnek: Paling
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

5 chefs combimenu vis en vlees

Inclusief brood van Vanmenno* en luxe noten van Gotjé

Noor Fine Dining* - Salade van Hollandse garnalen, aardappel en ei
(Kaviaar optioneel bij te bestellen)

de Kromme Watergang** - Zeeuwse vissoep, poon, kokkels, croutons, rouille en venkel

Aan de Poel** - Gebakken Tarbotfilet met peterseliewortel, mini garnaaltjes en groene kruiden beurre blanc

de Librije*** - Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi 

Bij Jef* - Parfait van koffie, mandarijnmousse, kumquatmousse, meringue van kamille, crunch van honingpollen

*Eén broodje per persoon

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 124,50
€ 124,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's