- Bestellen
- Sterrenchefs casual
- Feestspecials
- A La Carte
- De Librije dinerboxen
- Restaurant 212
- Sidney Schutte**
- Bolenius
- Parkheuvel dinerboxen
- Parkheuvel BBQ
- Noor dinerbox
- Restaurant Aan de Poel
- De Groene Lantaarn
- De Lindehof
- De Kromme Watergang
- Bij Jef dinerbox
- de Burgemeester
- Jonathan Zandbergen
- Vegetarische menu's
- Combi menu's vis en vlees
- Combi menu's vlees
- Combi menu's vis
- Cook Like a Chef Events
- Chef aan huis
- Cadeaushop
- Hoe werkt het?
MET DEZE LUXE BBQ-BOX VAN ERIK VAN LOO IS EEN ONTSPANNEN BARBECUE GEGARANDEERD
De Parkheuvel BBQ-box bevat verrassende vis-, vlees- en groentegerechten voor op de barbecue en een luxe voorgerecht dat alvast op tafel kan. Met de bijpassende dranken beleef je een ontspannen barbecue in eigen tuin of op je vakantieadres.
Bezorging door heel Nederland en een deel van België op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 8.00 uur en 18:30 uur.
Parkheuvel summer BBQ experience
- Luxe notenmix van speciaalzaak Gotje
- Stokbrood Vanmenno met kruidenboter
- MRIJ rund, tartaar, groente-zoetzuur, kwartelei, haringkuit-kaviaar
(Dit koude voorgerecht kan tijdens het opwarmen van de barbecue bereid en gegeten worden)
(Schmidt classic kaviaar bij te bestellen)
- Gemarineerde provençaalse garnaal
- Gegratineerde coquille met krab en garnalen
- Miso Aubergine, Lapsang-souchong, notenmix, zwarte knoflook, tuinkers
- Gebraiseerde witlof met kerrie-hummus
- Gemarineerde biologische kippenpootjes met Madras kerriecrème
(deze is door Parkheuvel voorgegaard zodat mislukken onmogelijk is)
- Beef Yakitori met long pepper jus
- evt. Parkheuvel nagerecht en/of bonbons (Deze kunnen apart bijbesteld worden op onze a la carte pagina)
INSTRUCTIES
INSTRUCTIEVIDEO
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's
met deze knop

St Martinus Parkheuvel Cuvee
Kleur: Volle witte wijn
Land: Nederland
Streek: Zuid Limburg, Vijlen in de gemeente Vaals
Producent: St. Martinus in samenwerking met Parkheuvel
Druivenrassen: Souvigner Gris, Pinot Gris, Auxerrois en Chardonnay
Karakter: Een volle frisse wijn uit het bergdorpje Vijlen in de gemeente Vaals. De tonen van Steenfruit als witte perzik en abrikoos, kruiden en frisse zuren geven deze wijn zijn krachtige en unieke smaak en geur.
Wijnbereiding: De wijn is gedeeltelijk gelagerd op Frans eiken vaten. De druiven die groeien op de wijngaarden van St. Martinus worden milieuvriendelijk geteeld en verwerkt in de vier verdiepingen tellende energie neutrale kelders. Deze wijn is in samenwerking met Parkheuvel en Stan Beurskens van het Nederlandse wijndomein St. Martinus samengesteld.
Serveer temperatuur 8 à 10 graden.

Seghesio Zinfandel Sonoma County
Classificatie: AVA Sonoma County
Kleur: Krachtige rode wijn
Land: Verenigde Staten
Streek: California,Sonoma County
Producent: Seghesio Family Vineyards, Healdsburg
Druivenrassen: zinfandel
Karakter: Dieprode kleur. Mooie aroma’s van zwart fruit, als cassis en bramen. Volle, geconcentreerde smaak, met een aansprekende frisheid. Zwoele tonen van pruimen, krenten, bramen en rozenbottel. In de afdronk licht eiken met een zoete kruidigheid.
Wijnbereiding: De druiven voor deze wijn komen uit het koele Dry Creek Valley en het warmere Alexander Valley. In de wijngaard vindt reeds een strenge selectie plaats, alleen gezonde en rijpe druiven worden met de hand geplukt. Vergisting geschiedt in stalen tanks gedurende 10 dagen, waarbij de wijn voor extra smaak en kleur regelmatig over de schillen wordt gepompt. Daarna rijpt de wijn gemiddeld 1 jaar in vaten, gemaakt van Frans (75%) en Amerikaans eikenhout (25%). Van deze vaten wordt elk jaar een zo’n 30% vernieuwd.
Producent gegevens: In 1895 vestigden de Italiaanse immigranten Edoardo Seghesio en zijn vrouw Angela zich vanuit Piëmonte in Californië in het gehuchtje Chianti in Alexander Valley, een deel van Sonoma County. Ze kochten er 4 hectare wijngaard en in 1902 werd een winery gebouwd. De wijngaard kreeg de voor de hand liggende naam: Home Ranch. Momenteel omvat de Home Ranch wijngaard ruim 50 ha, daarnaast zijn nog eens 110 ha in bezit in Russian River Valley, Alexander Valley en in Dry Creek Valley. Totaal 7 percelen, gelegen op verschillende bodems in klimatologisch verschillende gebieden. Naast Home Ranch bezitten ze in Alexander Valley ook Chianti Station (met de oudste sangiovese aanplant van de VS van 1910), River Road/Ranch (1942), Chen’s Vineyard (1957) in Dry Creek Valley, Lone Oak (1960) in Alexander Valley, Keyhole Ranch (1962) en de recent gekochte Montafi wijngaard (2014), beide in Russian River. Verder koopt Seghesio al jaren druiven van oude wijngaarden bij verschillende ‘family grape growers’. Vandaag de dag wordt het wijngoed gerund door de 4e en 5e generatie Seghesio. Ted Seghesio heeft het stokje van wijnmaker sinds 2015 overgedragen aan Andy Robinson. Jim Neumiller is hetzelfde aan het doen en zoon Ned is nu verantwoordelijk voor de wijngaarden. Seghesio werkt sustainable en werkt in de wijngaard met cover crops, uitgekiend energie- (zonnepanelen) en water beheer en zorgt al jaren goed voor het (Mexicaanse) personeel in hun eigen Hacienda. De Zinfandel van Seghesio wordt gezien als een van de beste van Sonoma Valley. Dit dankzij de zeer oude wijnstokken, een extreem laag rendement per hectare, een rigoureuze selectie van gezonde druiven bij binnenkomst in de kelder en de modernste apparatuur voor de wijnbereiding. Seghesio specialiseert zich in Italiaanse rassen als vermentino, barbera, sangiovese, werkt met spannende field blends op basis van zinfandel met wat oude carignane, petite sirah, grenache etc en heeft sinds kort ook een chardonnay.
Gebied gegevens: Sonoma County, ten noorden van San Francisco, heeft een zeer gevarieerde bodem. Ongeveer 25.000 hectare is beplant met een groot aantal verschillende druivenrassen. Het gebied kent bergruggen en een aantal valleien, waarvan er drie hierboven genoemd zijn. De AVA (American Viticultural Area) Sonoma County loopt van de Pacific Coast in het westen tot de Mayacamas Mountains in het oosten en heeft binnen zijn grenzen meer dan 425 wineries en 18 AVA’s, waaronder bv Alexander Valley (5.847 ha), Dry Creek Valley (3.259 ha), Russian River Valley (5.623 ha), Sonoma Valley (2.252 ha), Rockpile (77 ha), Chalk Hill (603 ha) en Carneros (2.622 ha). Als een producent dus druiven uit meerdere van deze AVAs samenvoegt in een wijn dan mag hij de AVA Sonoma County gebruiken. Onder invloed van de Grote Oceaan en de mist in de vallei vanuit de San Pablo Bay heerst er een gematigd klimaat. Op diverse plaatsen weet die ochtendmist het gebied binnen te dringen. In het zuiden is het koel, de temperatuur loopt op naarmate het noordelijker wordt. De Mayacamas Mountains in het oosten bieden het noordelijk deel beschutting. Het is moeilijk om het karakter van de Sonoma County wijnen in het algemeen te beschrijven, te veel hangt af van de druif, ligging en het wijnbedrijf.
Serveren bij: Bij kruidig gegrild rood vlees, wild, stoofgerechten, pittige, harde en blauwaderkazen.
Serveertemperatuur: 16 à 18ºC
Overige informatie: De trots van Seghesio zijn de authentieke zinfandelstokken die tot de oudste van Californië behoren. De zinfandeldruif werd lange tijd beschouwd als een eigen druivenras van Californië. Lange tijd was er onduidelijkheid omtrent de herkomst, genoemd werden primitivo, crljenak, dobricic en plavac mali uit Kroatië. Recente onderzoeken via DNA techniek op de Davis Universiteit in Californië maakten aan alle onduidelijkheid een einde: zinfandel en crljenak (oudste naam die bekend is: tribidrag) zijn identiek.

Saint-Véran Vieilles Vignes
Producent: Gilles et Jean-Jacques Corsin
Classificatie: AOP Saint-Véran
Soort Wijn: Volle witte wijn
Druivenras(sen): chardonnay
Sluiting: Kurk
Land: Frankrijk
Wijnregio: Bourgogne
Gebied: Mâconnais
Benaming: Saint-Véran
Karakter: Mooi heldergeel van kleur. Mooie, complexe chardonnay met een goede balans, finesse, rijkheid en kracht. Fijne tonen van noten en zacht tropisch fruit. Bescheiden gebruik van eiken vaten geeft de wijn extra ronding en finesse.
Wijnbereiding: De druiven worden met de hand geplukt, dan op kwaliteit geselecteerd. Na een zachte persing volgt een korte bezinking van de most. Vergisting met natuurlijke gist op een lage temperatuur in roestvrij staal, tijdens de vergisting gaat een deel, gemiddeld 1/3e, op 4 tot 7 jaar oude eiken vaten, met regelmatige bâtonnage. In mei/juni wordt de houtgerijpte wijn geblend met de wijn uit de stalen tanks, waarna de wijn op fles gaat. Gemaakt van vieilles vignes, oude stokken van 40 jaar.
Gebied gegevens: De Bourgogne (ruim 28.000 ha) is een sterk landelijk gebied en ligt in het oostelijke deel van Frankrijk, voornamelijk tussen de steden Dijon en Lyon. Het is een langgerekt wijngebied, opvallend smal en opgedeeld in de deelgebieden Yonne (ruim 6.000 ha, voornamelijk Chablis), Côte d’Or (7.500 ha: Côte de Nuits en Côte de Beaune), Chalonnais (ruim 2.000 ha), Mâconnais (6.000 ha) en Beaujolais (18.000 ha). Bourgogne behoort tot de noordelijke wijngebieden van Europa. Het koele klimaat zorgt ervoor dat de druiven langzaam rijpen, wat een hoge intensiteit en verfijning als resultaat heeft. De grondsoorten in de Bourgogne variëren nogal, tevens is de wijnbouw hier sterk versnipperd. Daarom is het van groot belang, bij de beoordeling van de kwaliteit, op de naam van de producent te letten. De witte wijnen zijn in de Bourgogne bijna altijd van de chardonnaydruif gemaakt, voor rood is dat de pinot noir. Het wijngebied Mâcon, ook wel Mâconnais genoemd, ligt ten noordoosten van de stad Mâcon. Er wordt hier zowel goede witte als rode wijn gemaakt. De beste witte wijnen met een eigen AOP komen echter uit enkele met naam genoemde dorpjes ten westen en zuid westen van de stad Mâcon, t.w. Saint Véran (ruim 770 ha), Pouilly Fuissé (760 ha) en sinds 1999 ook Viré-Clessé (407 ha). Saint-Véran is een relatief jonge appellatie (sinds 1971) en de wijnen werden voorheen veelal als Mâcon-Villages op de markt gebracht. Rond Prissé en Davayé (waar Corsin zit) worden de beste Saint-Vérans gemaakt, vaak zeer betaalbaar en in een prima Mâconnais stijl.
Gegevens producent: Gilles Corsin (1983) is verantwoordelijk voor de vinificatie, zijn broer Jean-Jacques (1974) heeft de verantwoording over de wijngaard. Zij vormen de 5e generatie op dit prachtige wijnbedrijf, dat al sinds 1864 in de familie is. De 13,6 hectare wijngaarden zijn verdeeld over 34 percelen en gelegen in de wijndorpen Davayé (voor de Saint-Véran), Solutré en Fuissé (4 ha voor de Pouilly-Fuissé). Men bezit veel oude wijnstokken, de plantdichtheid is hoog, 8.500 stokken per ha. De hoogte varieert van 180 tot 280 meter. Gilles en Jean-Jacques zijn zeer gedreven wijnmakers, met veel kennis en ervaring worden hier kwalitatief hoogstaande wijnen gemaakt, die internationaal gezien tot de top van het gebied behoren.
Serveren bij: Vis, schaal- en schelpdieren met vele bereidingsmogelijkheden, blank vlees en gevogelte, groentegerechten en salades, Aziatische gerechten, milde tot romige kazen.
Serveertemperatuur: 10 à 12ºC
Allergeen sulfieten

Chardonnay 'Groblja' Vedrignano, ll Cru Classificazione
Producent Domaine Vicomte de Nouë-Marinic
Soort Wijn Krachtige witte wijn
Druivenras(sen) chardonnay
Land Slovenië
Wijnregio Primorje
Gebied Brda
Karakter Geel, geelgroen van kleur. In de geur verfijnde toast, hout en bloemig. In de smaak aangenaam droog, prachtige verfijnde zuren, licht botertje, voldoende ondersteund door de houtlagering. Complex glas wijn met frisheid, aangenaam citrus, gebalanceerd hout. Doet denken aan een hoge Bourgogne en is zeker in die stijl gemaakt.
Wijnbereiding De druiven worden handmatig geplukt en in de moderne kelders traditioneel 14 dagen vergist door druifeigen gisten op houten cuves bij lage temperatuur om zo de fraaie aroma’s te behouden. De wijn wordt 12 maanden opgevoed op gebruikt Frans eiken en ondergaat de malo. Daarna lagert men de wijn nog 12 maanden op rvs en na een lichte klaring en filtering wordt de wijn gebotteld.
Gebied gegevens Primorska (Primorje betekent ‘bij de zee’) is het meest westelijk gelegen, omvat 8.000 ha en is een van de 3 wijnbouwzones (naast Posavje in het midden/zuidoosten en Podravje in het (noord)oosten) in Slovenië. In deze zone zijn een 5-tal gebieden als ZOP (kwaliteitswijn uit één district) zoals Vipavska Dolina (de vallei van de Vipava rivier, wat meer landinwaarts), Kras (vlakbij de stad Triëst) en Goriška Brda ZGP (premium kwaliteitswijn uit één district). Het gebied is eigenlijk een voortzetting van het Collio (in het Sloveens: Brda oftewel heuvels) gebied bij Goriziano (in het Sloveens: Goriška). Het gebied is naast heuvelachtig ook mediterraan van klimaat en men maakt hier ongeveer 60% wit en de rest rood. Qua druivenrassen en stijl behoorlijk Italiaans, maar dat is logisch gezien de geschiedenis en ligging. Meest aangeplante ras in wit is de ribolla gialla (rumena rebula), verder voor zoete wijnen verduzzo (verduc), picolit (pikolit) en in rood refosco (refošk), pinot noir, merlot en cabernet sauvignon. In Vipavska Dolina is het klimaat naast de invloed door de zee iets meer door land beïnvloed en heeft men soms last van de harde bora (burja)-wind. Naast rebula heeft men hier ook veel malvazija en laški rizling (welschriesling) staan. Internationale druivenrassen zoals sauvignon blanc, chardonnay, merlot en cabernet sauvignon gedijen hier ook prima. Beide gebieden maken zeer verrassende wijnen op hoog niveau, men maakt vaak vooruitstrevend wijn, schuwt geen experiment en ontwikkelt sinds begin jaren 90 van de vorige eeuw een eigen karakteristieke stijl.
Gegevens producent De familie Marinic bezit 140 ha wijngaard in de gebieden Vipavska Dolina en Goriška Brda. Veel van de wijngaarden zijn oud tot zeer oud en weer door Alis Marinic in gebruik genomen. De gemiddelde leeftijd van de stokken bedraagt 30 tot 60 jaar. Bij Marinic maakt men 90% wit en een beetje rood van de lokale refosca en de internationale merlot, cabernet sauvignon en pinot noir. Verder zijn in wit friulano, sauvignon blanc, pinot grigio, malvazija en vooral chardonnay goed vertegenwoordigd. Dat is niet vreemd gezien de band met de Bourgogne via mede eigenaar Charles-Louis de Noüe, voorheen werkzaam bij Domaine Leflaive en familie van. Logisch dat men biodynamisch werkt, met druifeigen gisten werkt, weinig sulfiet toevoegt, op terroir vinifieert, aangenaam droog, wijngaarden heeft op kalksteen en klei (met veel rotsen) en men vooral Frans eiken gebruikt (of acaciahout) bij de wijnen die houtvergisting en lagering krijgen. Ook de Oostenrijkse traditie van de classificatie uit de 18e eeuw van keizerin Maria Theresia is weer in ere hersteld en worden op de Érigone en Domaine Victomte de Noüe Marinic wijnen apart vermeld. Marinic bezit in deze classificatie alleen niveau I t/m V van de totaal negen niveau’s (t/m IX). De basis Marinic wijnen zijn voornamelijk gelagerd op rvs, loepzuiver, schoon en spannend gemaakt en geven enorm veel waar voor je geld. De Érigone wijnen zijn complexer, hebben hout en een enorme spanning. De top lijn bestaat uit single vineyard wijnen als Tejca en Groblja, zijn ongelofelijk complex, verfijnd en doen niet onder voor menig Bourgogne. En dan te bedenken dat men hier pas sinds 2019 de eerste wijnen samen gemaakt heeft. Dat beloofd veel voor de toekomst.
Serveren bij Bij volle, rijke visgerechten (ook gerookt), schaaldieren, blank vlees en gevogelte, geroosterd of gegrild, groentegerechten, salades, paella’s, romige wit en roodflorakazen.
Serveertemperatuur 9 à 10ºC
Overige informatie De wijn wordt gemaakt van minimaal 45 jaar oude stokken en het Groblja perceel van 1,5 ha heeft een ‘ponca’ bodem, de lokale naam voor een bodem met mergel en kalk op een leistenen onderbodem. Het bedrijf is in conversie naar biodynamische teelt.
Allergeen sulfieten
Producent website domaine-nouemarinic.com

Vuurzee Cuvée Prestige
Classificatie: Cuvee de Prestige
Kleur: Licht goud
Land: Nederland
Streek: Het Gooi
Producent: De Goede & De Stoute, Soest
Druivenrassen: Pinot Noir
Granen: Gerst
Hop: Cascade en Magnum
Gist: Champagne gist
Karakter:
Door gebruik te maken van champagnegist uit de beroemde Franse regio Reims krijgt Vuurzee haar uiterst aangename zachte mousse en haar licht minerale en lactische afdronk. De handgeplukte Hongaarse Pinot-Noir druiven zorgen ervoor dat Vuurzee een fruitig karakter krijgt. Hierdoor wordt de in bier zo typerende bitterheid mooi uitgebalanceerd.
Bierbereiding:
Na toevoeging van de handmatig geplukte druiven en vergisting met champagne gist rijpt Vuurzee minstens 3 maanden op fles alvorens te worden uitgeleverd. Vuurzee 2019 heeft 14 maanden fles rijping gehad en heeft daardoor haar mooie ronde romige doch uiterst frisse smaak gekregen.
Producent gegevens:
Ons bier heeft een ware opmars gemaakt naar het wereldtoneel van de hoge gastronomie. De Goede & De Stoute is het eerste biermerk in Nederland dat speciaal en uitsluitend bier brouwt voor de hoge gastronomische wereld. We laten de wereld zien dat het mogelijk is om bier te serveren bij de mooiste gerechten, in de beste restaurants en op de meest bijzondere plekken. Ons bier wordt door gerenommeerde chef-koks, sommeliers en fijnproevers erkend als een zeer goede en vooral verrassende maaltijd begeleider. De Goede & De Stoute is ontstaan uit de wens om het anders te doen, uit het verlangen om een bier te maken dat een plek verdient aan de hoge culinaire tafel waar we tot op heden vrijwel uitsluitend wijnen en gedistilleerd tegenkomen. Daar waar uiteenlopende smaken en aroma’s hun weg vinden naar de gastronomische liefhebbers, daar waar kwaliteit en beleving samenkomen en mensen met passie en toewijding de beste producten gebruiken om de fijnste gerechten en combinaties te creëren. De Goede & De Stoute ontleent zijn bestaansrecht aan fijnproevers.
Het merkverhaal: Bourgondiërs:
Levensgenieters en aartsvaders van de Lage Landen. De hertogen Filips de Goede & Karel de Stoute speelden in 1464 een cruciale rol in de vorming van de Nederlandse geschiedenis. De flamboyante hertogen brachten tijdens hun bewind kwaliteit en stijl naar het Noorden en stonden aan het begin van wat we nu “de bourgondische levensstijl” noemen. In dit tijdperk spelen wij een cruciale rol in de vorming van het Nederlandse bierlandschap en staan we voor de bourgondische erfenis van onze vergeten helden, Filips de Goede & Karel de Stoute.
Serveren bij:
Vuurzee laat zich perfect schenken voor het diner, als aperitief of met een amuse. Tijdens het diner leent Vuurzee zich als volwaardig partner voor de meest uiteenlopende gerechten. Van oesters, kaviaar, mosselen, kreeft, coquilles, eendenborst, kalfswang, foie gras, lamsrack tot aan langzaam gegaarde runderribs en varkensbuikspek. Ook met diverse kazen laat Vuurzee zich uitstekend pairen.
Serveertemperatuur: De juiste drinktemperatuur van Vuurzee ligt tussen de 8-10 graden en komt het best tot haar recht in een wijnglas of open flûte.
Overige Informatie:
Wij hebben er bewust voor gekozen om de gist in fles te laten waardoor de smaak zich blijft evolueren.
Allergenen
Gluten
Producent Website
www.degoedeendestoute.nl

Schmidt Elite Classic Caviar
Baeri (classic) Caviar is licht gezouten om haar delicate aroma naar voren te brengen. Door de grootte van de eitjes en de variatie in kleur zal Schmidt Elite Classic kaviaar met haar subtiele notensmaak uw smaakpapillen strelen.
Mooie upgrade voor de feestdagen!


Kaasplank van L'Amuse
Délice de Bourgogne - de enige buitenlandse witkorstkaas, omdat er nog niet een mooie witkorst kaas gemaakt wordt van gepasteuriseerde melk. Dit is bij ons gerijpt
Rode Jutter - een biologische gepasteuriseerde roodflora uit Terschelling. De receptuur is een beetje die van de ouderwetse kernhem kaas, alleen de melk is veel mooier.
Overjarige Beemster - L’Amuse signature, een gepasteuriseerde koemelkkaas uit Middenbeemster, De kaas wordt ook microbieel gestremd en twee jaar gerijpt.
Brabander Reserve - een gepasteuriseerde geitenkaas van een coöperatie in Brabant.
Bastiaansen blauw - Bastiaansen in Molenschot (Noord-Brabant) maakt hier een grote range kaasspecialiteiten. zo ook deze Goudse stijl kaas van biologische gepasteuriseerde geitenmelk. Na twee maanden rijping verlaten de kazen het pakhuis van Bastiaansen om bij ons nog twee maanden verder te rijpen. Dan ontwikkelt de kaas zich van vrij neutraal en bijna nietszeggend naar crispy, licht zoetig met aardse tonen.
inclusief vijgenbrood
De planken worden gemaakt per 2 personen

Met deze steker kunt u de voorgerechten van Parkheuvel, de Kromme Watergang en Brut172 net zo mooi krijgen als op de foto. Ook onmisbaar om in huis te hebben voor iedere hobbykok.

Classificatie: AC Champagne
Soort wijn: Volle mousserende witte wijn
Sluiting: Kurk
Land: Frankrijk
Streek: Champagne
Producent: Delot Père et Fils, Celles sur Ource
Druivenras: pinot noir
Karakter:
Bleekgeel van kleur. Ingetogen aroma, waarin wit fruit, toast. Frisse, elegante inzet met een zachte mousse, schoon en zuiver in de mond, aangenaam droog, redelijk breed en complex.
Wijnbereiding:
Champagne wordt in eerste instantie net zo gemaakt als iedere andere wijn. Het speciale procedé dat men hier méthode champenoise en elders in Frankrijk méthode traditionelle noemt, komt pas daarna op gang. Het procedé houdt in dat de jonge wijn een tweede gisting op fles ondergaat. De wijn wordt gebotteld met toevoeging van de liqueur de tirage, een mengsel van gist en suiker. Hierdoor komt een langzame vergisting op gang. Het koolzuur dat zich nu vormt, blijft in de fles gevangen. Hoe langer de rijping daarna op deze gistcellen duurt, des te fijner worden de belletjes en des te beter de kwaliteit.Voor de definitieve afsluiting krijgt de wijn zijn 'dosage', in dit geval resulterend in een restsuiker van 13 gram/liter.
Gegevens Producent:
Maurice Delot verkocht vanaf 1933 zijn druiven aan de handel, maar maakte in 1947 zijn eerste 'eigen' champagne. Hij werd opgevolgd door zijn zoon Vincent. Omdat er geen opvolging is in de familie is Vincent Delot in 2006 een samenwerking aangegaan met Paul Dangin, ook een familiebedrijf met 52 ha, eveneens in Celles sur Ource. Zij beheren nu de wijngaard en zorgen voor de vergisting. Rijping vindt echter nog steeds plaats in de kelders van Delot. Champagne Delot wordt uitsluitend gemaakt van druiven van de eigen 8 hectare wijngaard en blijft zijn eigen frisse, zuivere karakter behouden. De 2e gisting op fles duurt 30 maanden, waar 15 maanden wettelijk verplicht zijn. Aansluitend rust de champagne nog 3 maanden in de kelder. Voor Champagne met jaargang geldt wettelijk een minimale rijping van 36 maanden. In tegenstelling tot de grote champagnehuizen is de productie van Delot met jaarlijks gemiddeld 70.000 flessen zeer beperkt. Kortom: een fraaie Champagne, direct van de boer.
Gebied:
Het Champagnegebied, zo'n 33.000 ha, is gelegen ten zuiden van de stad Reims in Noord-Frankrijk. De bodem is sterk kalkhoudend. Veel champagne wordt verkocht door grote coöperaties en handelshuizen, die veelal de druiven kopen van de boeren. Zij produceren miljoenen flessen per jaar, vaak van een gemiddelde kwaliteit. Steeds meer kleine wijnboeren echter maken nu zelf champagne van hun druiven, bij Delot al ruim 60 jaar. De wijngaarden van Delot liggen in de zogenaamde 'Côtes de Bar', een deel van het Champagnegebied, gelegen ruim 100 km ten zuiden van Reims. Dit district omvat 6.500 ha, bijna 1/4 van het hele Champagnegebied. De temperaturen zijn hier net iets hoger, reden waarom hier vooral de pinot noir druif aangeplant staat.
Serveren:
Als aperitief, bij gerookte zalm, kaviaar, nieuwe haring, voorgerechten met vis, schaal en schelpdieren, asperges.
8 à 10C

In 2005 hebben de 3 takken van de befaamde familie 'de Rothschild' hun krachten gebundeld om gezamenlijk Champagne Barons de Rothschild te produceren. De ambitie is om hun champagnes binnen afzienbare tijd naar de top uit het gebied te brengen. Om dit te realiseren kopen ze druiven van de beste percelen o.a. gelegen in de grand cru gemeenten Cramant, Mesnil-sur-Oger, Oger en de superieure premier cru Vertus.
Voor de productie is er een samenwerking aangegaan met een kleine, kwalitatief hoogstaande producent 'Goutte d'Or' in Vertus. In 2010 is er een compleet nieuw gebouw verrezen voor de vinificatie. In 2007 werd het champagnehuis Prieur in Vertus overgenomen waar de Champagnes van Barons de Rothschild in de oude kelders voor een periode van minimaal 3 jaar rijpen.
De ervaren en getalenteerde wijnmaker Jean Philippe Moulin, in het verleden wijnmaker bij diverse tophuizen, streeft naar een elegante, zuivere stijl en maakt daarom alle champagnes van Barons de Rothschild zonder houtlagering. De totale productie bedraagt nu slechts 350.000 flessen. De Blanc de Blancs is verfijnd met een mooie frisheid en lengte, de Brut is prachtig klassiek en de Rosé heerlijk gastronomisch. Glaswerk, e.a. van Champagne Rothschild is beschikbaar op aanvraag.

Cadeaucheque 200 euro. Als jij bij je winkelmand het chequenummer intikt wordt er €200,- afgetrokken van je totale besteding. Als je besteding lager is dan €200,- kan je het restant gebruiken voor een toekomstige bestelling. De cheque is twee jaar geldig.
Parkheuvel BBQ vlees en groente
- Luxe notenmix van speciaalzaak Gotje
- Stokbrood Vanmenno met kruidenboter
- MRIJ rund, tartaar, groente-zoetzuur, kwartelei, haringkuit-kaviaar
(Dit koude voorgerecht kan tijdens het opwarmen van de barbecue bereid en gegeten worden)
(Schmidt classic kaviaar bij te bestellen)
- Miso Aubergine, Lapsang-souchong, notenmix, zwarte knoflook, tuinkers
- Gebraiseerde witlof met kerrie-hummus
- Gemarineerde biologische kippenpootjes met Madras kerriecrème
(deze is door Parkheuvel voorgegaard zodat mislukken onmogelijk is)
- Beef Yakitori met long pepper jus
- evt. Parkheuvel nagerecht en/of Parkheuvel bonbons (Deze kunnen apart bijbesteld worden)
INSTRUCTIES
INSTRUCTIEVIDEO
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's
met deze knop

Wairau River Sauvignon Blanc
Soort Wijn: Lichte witte wijn
Druivenras(sen): sauvignon blanc
Land: Nieuw-Zeeland
Wijnregio: Marlborough
Karakter: Bleekgele kleur. Herkenbare geur van passievrucht, groene kruiden en roze grapefruit. In de mond heerlijk zuiver, fris en mineraal, bijna strak met zeker voldoende vulling met een zekere elegantie.
Wijnbereiding: Deze druiven uit 6 wijngaarden komen grotendeels van stokken, ouder dan 30 jaar. Het sap wordt vergist op lage temperatuur in roestvrij stalen tanks. De wijn wordt enige tijd op de lie gelagerd en droog gevinifieerd, er resteert slechts 2 gram restsuiker. Het rendement is uiterst laag, slechts 25 hl/ha.
Gebied gegevens: Marlborough ligt in het uiterste noorden van het zuidereiland van Nieuw-Zeeland en is tevens het grootste wijngebied (ruim 25.000 ha) van het land. De eerste wijngaarden werden hier in 1973 aangeplant. Al in de jaren 80 bleek, dat voornamelijk van de sauvignon druif hier zeer opmerkelijke wijnen konden worden geproduceerd. De ideale omstandigheden voor wijnbouw in Marlborough zijn een combinatie van voldoende zonuren, de steenachtige, arme bodem, veel zon en de verkoelende zeewind, die zorgt voor gelijkmatige rijping van de druiven, waardoor behoud van fruit en zuren gegarandeerd zijn. De zee ligt slechts op 10 kilometer afstand. Het overgrote gedeelte van de druiven worden hier machinaal geoogst. 75% van de aangeplante druiven is sauvignon blanc. Ook andere rassen hebben inmiddels hun intrede gedaan, met name riesling, pinot gris en pinot noir, met bv albariño en grüner veltliner wordt geëxperimenteerd. Subzones zijn Wairau Valley, Southern Valleys (ten zuiden van Wairau, meer geschikt voor pinot noir) en zuidelijk de Awatere Valley. Sinds 2018 heeft men in Marlborough met Appelation Marlborough Wine een eigen appellation. Het gebied wordt gedomineerd door een aantal zeer grote producenten en door vele kleine wineries en druiventelers.
Gegevens producent: Wairau River Wines werd opgericht in 1978 door Phil en Chris Rose. Zij waren de eersten die wijngaarden aanplantten aan de noordzijde van de rivier de Wairau. Tot 1991 verbouwden ze enkel druiven en verkochten deze aan o.a. Cloudy Bay. Toen besloot het echtpaar, samen met hun 5 kinderen, zelf wijnen te gaan produceren. Het gehele gezin is actief in het bedrijf; van kok in hun restaurant tot assistent wijnmaker. Sam Rose is verantwoordelijk voor het maken van de wijnen en werkt nauw samen met zijn goede vriend en getalenteerde wijnmaker Nick Entwistle. Wairau River is een van de grootste zelfstandige familiebedrijven in Marlborough. Op dit moment bezit de familie 210 hectaren verdeeld over 10 wijngaarden, allen gelegen op oude rivierbeddingen, die bestaan uit grote tot middelgrote ronde keien. 80% is beplant met sauvignon blanc, 10% pinot noir en wat syrah, verder riesling, gewürztraminer, pinot gris, chardonnay, grüner veltliner, albariño en viognier. Wairau betekent ‘verscheidende wateren’ in de taal van de originele bevolking, de Maori. Men maakt alleen wijn van eigen wijngaarden, die deels als biologisch zijn gecertificeerd.
Serveren bij: Bij lichte visgerechten zoals ceviche, schelpdieren, groentegerechten zoals asperges, salades met tomaat en tuinkruiden, Aziatische smaken, bij verse geitenkaas.
Serveertemperatuur 10 à 12ºC
Overige informatie: Wairau River heeft zijn eigen oogstmachines om zo op de beste tijd te kunnen oogsten, zonder afhankelijk te zijn van andere bedrijven. In 2002 werd een geheel nieuwe en revolutionaire winery gebouwd. Het gehele proces vindt binnen onder één dak plaats en wordt op een constante temperatuur gehouden, terwijl het normaal is in dit gebied dat tanks ook buiten staan. Het water van de winery en wijngaarden wordt hergebruikt d.m.v. het unieke ‘Live Water Treatment System’. Dit gebruikt geen chemicaliën, zoals chloor, maar bacteriën om opnieuw schoon en zuurstofrijk water te verkrijgen.

Seghesio Zinfandel Sonoma County
Classificatie: AVA Sonoma County
Kleur: Krachtige rode wijn
Land: Verenigde Staten
Streek: California,Sonoma County
Producent: Seghesio Family Vineyards, Healdsburg
Druivenrassen: zinfandel
Karakter: Dieprode kleur. Mooie aroma’s van zwart fruit, als cassis en bramen. Volle, geconcentreerde smaak, met een aansprekende frisheid. Zwoele tonen van pruimen, krenten, bramen en rozenbottel. In de afdronk licht eiken met een zoete kruidigheid.
Wijnbereiding: De druiven voor deze wijn komen uit het koele Dry Creek Valley en het warmere Alexander Valley. In de wijngaard vindt reeds een strenge selectie plaats, alleen gezonde en rijpe druiven worden met de hand geplukt. Vergisting geschiedt in stalen tanks gedurende 10 dagen, waarbij de wijn voor extra smaak en kleur regelmatig over de schillen wordt gepompt. Daarna rijpt de wijn gemiddeld 1 jaar in vaten, gemaakt van Frans (75%) en Amerikaans eikenhout (25%). Van deze vaten wordt elk jaar een zo’n 30% vernieuwd.
Producent gegevens: In 1895 vestigden de Italiaanse immigranten Edoardo Seghesio en zijn vrouw Angela zich vanuit Piëmonte in Californië in het gehuchtje Chianti in Alexander Valley, een deel van Sonoma County. Ze kochten er 4 hectare wijngaard en in 1902 werd een winery gebouwd. De wijngaard kreeg de voor de hand liggende naam: Home Ranch. Momenteel omvat de Home Ranch wijngaard ruim 50 ha, daarnaast zijn nog eens 110 ha in bezit in Russian River Valley, Alexander Valley en in Dry Creek Valley. Totaal 7 percelen, gelegen op verschillende bodems in klimatologisch verschillende gebieden. Naast Home Ranch bezitten ze in Alexander Valley ook Chianti Station (met de oudste sangiovese aanplant van de VS van 1910), River Road/Ranch (1942), Chen’s Vineyard (1957) in Dry Creek Valley, Lone Oak (1960) in Alexander Valley, Keyhole Ranch (1962) en de recent gekochte Montafi wijngaard (2014), beide in Russian River. Verder koopt Seghesio al jaren druiven van oude wijngaarden bij verschillende ‘family grape growers’. Vandaag de dag wordt het wijngoed gerund door de 4e en 5e generatie Seghesio. Ted Seghesio heeft het stokje van wijnmaker sinds 2015 overgedragen aan Andy Robinson. Jim Neumiller is hetzelfde aan het doen en zoon Ned is nu verantwoordelijk voor de wijngaarden. Seghesio werkt sustainable en werkt in de wijngaard met cover crops, uitgekiend energie- (zonnepanelen) en water beheer en zorgt al jaren goed voor het (Mexicaanse) personeel in hun eigen Hacienda. De Zinfandel van Seghesio wordt gezien als een van de beste van Sonoma Valley. Dit dankzij de zeer oude wijnstokken, een extreem laag rendement per hectare, een rigoureuze selectie van gezonde druiven bij binnenkomst in de kelder en de modernste apparatuur voor de wijnbereiding. Seghesio specialiseert zich in Italiaanse rassen als vermentino, barbera, sangiovese, werkt met spannende field blends op basis van zinfandel met wat oude carignane, petite sirah, grenache etc en heeft sinds kort ook een chardonnay.
Gebied gegevens: Sonoma County, ten noorden van San Francisco, heeft een zeer gevarieerde bodem. Ongeveer 25.000 hectare is beplant met een groot aantal verschillende druivenrassen. Het gebied kent bergruggen en een aantal valleien, waarvan er drie hierboven genoemd zijn. De AVA (American Viticultural Area) Sonoma County loopt van de Pacific Coast in het westen tot de Mayacamas Mountains in het oosten en heeft binnen zijn grenzen meer dan 425 wineries en 18 AVA’s, waaronder bv Alexander Valley (5.847 ha), Dry Creek Valley (3.259 ha), Russian River Valley (5.623 ha), Sonoma Valley (2.252 ha), Rockpile (77 ha), Chalk Hill (603 ha) en Carneros (2.622 ha). Als een producent dus druiven uit meerdere van deze AVAs samenvoegt in een wijn dan mag hij de AVA Sonoma County gebruiken. Onder invloed van de Grote Oceaan en de mist in de vallei vanuit de San Pablo Bay heerst er een gematigd klimaat. Op diverse plaatsen weet die ochtendmist het gebied binnen te dringen. In het zuiden is het koel, de temperatuur loopt op naarmate het noordelijker wordt. De Mayacamas Mountains in het oosten bieden het noordelijk deel beschutting. Het is moeilijk om het karakter van de Sonoma County wijnen in het algemeen te beschrijven, te veel hangt af van de druif, ligging en het wijnbedrijf.
Serveren bij: Bij kruidig gegrild rood vlees, wild, stoofgerechten, pittige, harde en blauwaderkazen.
Serveertemperatuur: 16 à 18ºC
Overige informatie: De trots van Seghesio zijn de authentieke zinfandelstokken die tot de oudste van Californië behoren. De zinfandeldruif werd lange tijd beschouwd als een eigen druivenras van Californië. Lange tijd was er onduidelijkheid omtrent de herkomst, genoemd werden primitivo, crljenak, dobricic en plavac mali uit Kroatië. Recente onderzoeken via DNA techniek op de Davis Universiteit in Californië maakten aan alle onduidelijkheid een einde: zinfandel en crljenak (oudste naam die bekend is: tribidrag) zijn identiek.

Vuurzee Cuvée Prestige
Classificatie: Cuvee de Prestige
Kleur: Licht goud
Land: Nederland
Streek: Het Gooi
Producent: De Goede & De Stoute, Soest
Druivenrassen: Pinot Noir
Granen: Gerst
Hop: Cascade en Magnum
Gist: Champagne gist
Karakter:
Door gebruik te maken van champagnegist uit de beroemde Franse regio Reims krijgt Vuurzee haar uiterst aangename zachte mousse en haar licht minerale en lactische afdronk. De handgeplukte Hongaarse Pinot-Noir druiven zorgen ervoor dat Vuurzee een fruitig karakter krijgt. Hierdoor wordt de in bier zo typerende bitterheid mooi uitgebalanceerd.
Bierbereiding:
Na toevoeging van de handmatig geplukte druiven en vergisting met champagne gist rijpt Vuurzee minstens 3 maanden op fles alvorens te worden uitgeleverd. Vuurzee 2019 heeft 14 maanden fles rijping gehad en heeft daardoor haar mooie ronde romige doch uiterst frisse smaak gekregen.
Producent gegevens:
Ons bier heeft een ware opmars gemaakt naar het wereldtoneel van de hoge gastronomie. De Goede & De Stoute is het eerste biermerk in Nederland dat speciaal en uitsluitend bier brouwt voor de hoge gastronomische wereld. We laten de wereld zien dat het mogelijk is om bier te serveren bij de mooiste gerechten, in de beste restaurants en op de meest bijzondere plekken. Ons bier wordt door gerenommeerde chef-koks, sommeliers en fijnproevers erkend als een zeer goede en vooral verrassende maaltijd begeleider. De Goede & De Stoute is ontstaan uit de wens om het anders te doen, uit het verlangen om een bier te maken dat een plek verdient aan de hoge culinaire tafel waar we tot op heden vrijwel uitsluitend wijnen en gedistilleerd tegenkomen. Daar waar uiteenlopende smaken en aroma’s hun weg vinden naar de gastronomische liefhebbers, daar waar kwaliteit en beleving samenkomen en mensen met passie en toewijding de beste producten gebruiken om de fijnste gerechten en combinaties te creëren. De Goede & De Stoute ontleent zijn bestaansrecht aan fijnproevers.
Het merkverhaal: Bourgondiërs:
Levensgenieters en aartsvaders van de Lage Landen. De hertogen Filips de Goede & Karel de Stoute speelden in 1464 een cruciale rol in de vorming van de Nederlandse geschiedenis. De flamboyante hertogen brachten tijdens hun bewind kwaliteit en stijl naar het Noorden en stonden aan het begin van wat we nu “de bourgondische levensstijl” noemen. In dit tijdperk spelen wij een cruciale rol in de vorming van het Nederlandse bierlandschap en staan we voor de bourgondische erfenis van onze vergeten helden, Filips de Goede & Karel de Stoute.
Serveren bij:
Vuurzee laat zich perfect schenken voor het diner, als aperitief of met een amuse. Tijdens het diner leent Vuurzee zich als volwaardig partner voor de meest uiteenlopende gerechten. Van oesters, kaviaar, mosselen, kreeft, coquilles, eendenborst, kalfswang, foie gras, lamsrack tot aan langzaam gegaarde runderribs en varkensbuikspek. Ook met diverse kazen laat Vuurzee zich uitstekend pairen.
Serveertemperatuur: De juiste drinktemperatuur van Vuurzee ligt tussen de 8-10 graden en komt het best tot haar recht in een wijnglas of open flûte.
Overige Informatie:
Wij hebben er bewust voor gekozen om de gist in fles te laten waardoor de smaak zich blijft evolueren.
Allergenen
Gluten
Producent Website
www.degoedeendestoute.nl

Schmidt Elite Classic Caviar
Baeri (classic) Caviar is licht gezouten om haar delicate aroma naar voren te brengen. Door de grootte van de eitjes en de variatie in kleur zal Schmidt Elite Classic kaviaar met haar subtiele notensmaak uw smaakpapillen strelen.
Mooie upgrade voor de feestdagen!


Kaasplank van L'Amuse
Délice de Bourgogne - de enige buitenlandse witkorstkaas, omdat er nog niet een mooie witkorst kaas gemaakt wordt van gepasteuriseerde melk. Dit is bij ons gerijpt
Rode Jutter - een biologische gepasteuriseerde roodflora uit Terschelling. De receptuur is een beetje die van de ouderwetse kernhem kaas, alleen de melk is veel mooier.
Overjarige Beemster - L’Amuse signature, een gepasteuriseerde koemelkkaas uit Middenbeemster, De kaas wordt ook microbieel gestremd en twee jaar gerijpt.
Brabander Reserve - een gepasteuriseerde geitenkaas van een coöperatie in Brabant.
Bastiaansen blauw - Bastiaansen in Molenschot (Noord-Brabant) maakt hier een grote range kaasspecialiteiten. zo ook deze Goudse stijl kaas van biologische gepasteuriseerde geitenmelk. Na twee maanden rijping verlaten de kazen het pakhuis van Bastiaansen om bij ons nog twee maanden verder te rijpen. Dan ontwikkelt de kaas zich van vrij neutraal en bijna nietszeggend naar crispy, licht zoetig met aardse tonen.
inclusief vijgenbrood
De planken worden gemaakt per 2 personen

Met deze steker kunt u de voorgerechten van Parkheuvel, de Kromme Watergang en Brut172 net zo mooi krijgen als op de foto. Ook onmisbaar om in huis te hebben voor iedere hobbykok.

Classificatie: AC Champagne
Soort wijn: Volle mousserende witte wijn
Sluiting: Kurk
Land: Frankrijk
Streek: Champagne
Producent: Delot Père et Fils, Celles sur Ource
Druivenras: pinot noir
Karakter:
Bleekgeel van kleur. Ingetogen aroma, waarin wit fruit, toast. Frisse, elegante inzet met een zachte mousse, schoon en zuiver in de mond, aangenaam droog, redelijk breed en complex.
Wijnbereiding:
Champagne wordt in eerste instantie net zo gemaakt als iedere andere wijn. Het speciale procedé dat men hier méthode champenoise en elders in Frankrijk méthode traditionelle noemt, komt pas daarna op gang. Het procedé houdt in dat de jonge wijn een tweede gisting op fles ondergaat. De wijn wordt gebotteld met toevoeging van de liqueur de tirage, een mengsel van gist en suiker. Hierdoor komt een langzame vergisting op gang. Het koolzuur dat zich nu vormt, blijft in de fles gevangen. Hoe langer de rijping daarna op deze gistcellen duurt, des te fijner worden de belletjes en des te beter de kwaliteit.Voor de definitieve afsluiting krijgt de wijn zijn 'dosage', in dit geval resulterend in een restsuiker van 13 gram/liter.
Gegevens Producent:
Maurice Delot verkocht vanaf 1933 zijn druiven aan de handel, maar maakte in 1947 zijn eerste 'eigen' champagne. Hij werd opgevolgd door zijn zoon Vincent. Omdat er geen opvolging is in de familie is Vincent Delot in 2006 een samenwerking aangegaan met Paul Dangin, ook een familiebedrijf met 52 ha, eveneens in Celles sur Ource. Zij beheren nu de wijngaard en zorgen voor de vergisting. Rijping vindt echter nog steeds plaats in de kelders van Delot. Champagne Delot wordt uitsluitend gemaakt van druiven van de eigen 8 hectare wijngaard en blijft zijn eigen frisse, zuivere karakter behouden. De 2e gisting op fles duurt 30 maanden, waar 15 maanden wettelijk verplicht zijn. Aansluitend rust de champagne nog 3 maanden in de kelder. Voor Champagne met jaargang geldt wettelijk een minimale rijping van 36 maanden. In tegenstelling tot de grote champagnehuizen is de productie van Delot met jaarlijks gemiddeld 70.000 flessen zeer beperkt. Kortom: een fraaie Champagne, direct van de boer.
Gebied:
Het Champagnegebied, zo'n 33.000 ha, is gelegen ten zuiden van de stad Reims in Noord-Frankrijk. De bodem is sterk kalkhoudend. Veel champagne wordt verkocht door grote coöperaties en handelshuizen, die veelal de druiven kopen van de boeren. Zij produceren miljoenen flessen per jaar, vaak van een gemiddelde kwaliteit. Steeds meer kleine wijnboeren echter maken nu zelf champagne van hun druiven, bij Delot al ruim 60 jaar. De wijngaarden van Delot liggen in de zogenaamde 'Côtes de Bar', een deel van het Champagnegebied, gelegen ruim 100 km ten zuiden van Reims. Dit district omvat 6.500 ha, bijna 1/4 van het hele Champagnegebied. De temperaturen zijn hier net iets hoger, reden waarom hier vooral de pinot noir druif aangeplant staat.
Serveren:
Als aperitief, bij gerookte zalm, kaviaar, nieuwe haring, voorgerechten met vis, schaal en schelpdieren, asperges.
8 à 10C

In 2005 hebben de 3 takken van de befaamde familie 'de Rothschild' hun krachten gebundeld om gezamenlijk Champagne Barons de Rothschild te produceren. De ambitie is om hun champagnes binnen afzienbare tijd naar de top uit het gebied te brengen. Om dit te realiseren kopen ze druiven van de beste percelen o.a. gelegen in de grand cru gemeenten Cramant, Mesnil-sur-Oger, Oger en de superieure premier cru Vertus.
Voor de productie is er een samenwerking aangegaan met een kleine, kwalitatief hoogstaande producent 'Goutte d'Or' in Vertus. In 2010 is er een compleet nieuw gebouw verrezen voor de vinificatie. In 2007 werd het champagnehuis Prieur in Vertus overgenomen waar de Champagnes van Barons de Rothschild in de oude kelders voor een periode van minimaal 3 jaar rijpen.
De ervaren en getalenteerde wijnmaker Jean Philippe Moulin, in het verleden wijnmaker bij diverse tophuizen, streeft naar een elegante, zuivere stijl en maakt daarom alle champagnes van Barons de Rothschild zonder houtlagering. De totale productie bedraagt nu slechts 350.000 flessen. De Blanc de Blancs is verfijnd met een mooie frisheid en lengte, de Brut is prachtig klassiek en de Rosé heerlijk gastronomisch. Glaswerk, e.a. van Champagne Rothschild is beschikbaar op aanvraag.

Cadeaucheque 200 euro. Als jij bij je winkelmand het chequenummer intikt wordt er €200,- afgetrokken van je totale besteding. Als je besteding lager is dan €200,- kan je het restant gebruiken voor een toekomstige bestelling. De cheque is twee jaar geldig.
INFORMATIE
Home Cadeaushop Cadeaubonnen Pop-up diners Hoe werkt het? Chef aan huis Contact Veelgestelde vragen Over ons Privacy statement Algemene verkoops- en leveringsvoorwaarden Disclaimer Duurzaamheid Samenwerking War Child NieuwsbriefMenu's van
Sterrenchefs casual Feestspecials A La Carte De Librije dinerboxen Restaurant 212 Sidney Schutte** Bolenius Parkheuvel dinerboxen Parkheuvel BBQ Noor dinerbox Restaurant Aan de Poel De Groene Lantaarn De Lindehof De Kromme Watergang Bij Jef dinerbox de Burgemeester Jonathan Zandbergen Vegetarische menu's Combi menu's vis en vlees Combi menu's vlees Combi menu's vis Cook Like a Chef Events Chef aan huis
PRODUCTEN
Bestellen Wijnen
BLIJF OP DE HOOGTE
De lekkerste sterrengerechten thuisbezorgd? Dat kan! Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.