De Lindehof **   Bezorginfo 
De Lindehof **   x
Bestellen kan tot 12:00 uur een dag voor bezorging, of tot het maximum is bereikt. Zie onder voor Kerstdagen.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
AFWIJKENDE BEZORGING EN AFHALEN KERSTDAGEN:
Wegens drukte met de bezorging voor de Kerstdagen vragen wij om de box 2 dagen vooraf te laten bezorgen.
Dit is geen probleem in verband met de houdbaarheid als de ingrediënten bij aankomst in de koeling gezet worden.
Bezorging op 22 december voor lunch of diner op 24 december
Bezorging op 23 december voor eerste Kerstdag
Bezorging op 24 december voor tweede Kerstdag
Er kan ook gratis afgehaald worden:
Rotterdam: 22-24 december bij Schmidt Zeevis, Matlingeweg 333 tussen 9 en 16uur
Amsterdam: 23 december bij Kesbeke Fijne Tafelzuren B.V., A. van Nassaustraat 2 tussen 11 en 14uur
Het minimale bestelbedrag voor bezorging of afhalen 22-24 december is €200, Bezorgkosten 36€, afhalen op de afhaallocaties is gratis
4-gangenmenu De Lindehof**
di t/m za bezorgd  
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
De Lindehof kabeljauw
BEZORGD OP DI, DO EN ZA  
€ 28,50
€ 28,50 p.p.

Soenil Bahadoer combineert de Surinaams-Hindoestaanse smaken van zijn jeugd met de klassieke Franse keuken. Thuis uit eten met twee Michelinsterren. 

Kies bij de winkelwagen een bezorgdatum op dinsdag, donderdag of zaterdag.
De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

x
ei

Nagerecht: Parfait
gluten

Kabeljauw: Rijstvel, kan sporen bevatten

Nagerecht: Chococrumble
lactose

Kreeft en Procureur: Pompoenpuree, Boter, kan vervangen worden door olie

Kabeljauw: Misocrème, Brandade, Boter, kan vervangen worden door olie, Saus van kokos en sereh
Ibericovarken: Boter, kan vervangen worden door olie, Karweijus, Wortelpuree

Nagerecht: Parfait, Ganache, Pinda/chocoladecrème
noten

Nagerecht: Pinda/chocoladecrème
peulvruchten

Kreeft en Procureur: Tofu

Ibericovarken: Groente
schaal-schelpdier

Kreeft en Procureur: Kreeft

Kabeljauw: Kreeft
vis

Kabeljauw: Kabeljauw

4-gangenmenu De Lindehof**

inclusief brood van Vanmenno

- Kreeft met langzaam gegaarde procureur en saus van Koreaanse tofu

- Kabeljauw met kreeft, rendang van spitskool en saus van kokos en sereh

- Gestoofd Ibericovarken met bospeen, groenten en saus van karwij

- Chocolademousse met pinda crèmeux en citrus

Al onze producten kunnen allergenen bevatten

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


di t/m za bezorgd
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Gluten

Rijstvel, kan sporen bevatten
Lactose

Misocrème, Brandade, Boter ( kan vervangen worden door olie), Saus van kokos en sereh
Schaal- en schelpdier

Kreeft
Vis

Kabeljauw: Kabeljauw

De Lindehof kabeljauw

Tussen of hoofdgerecht

- Kabeljauw, kreeft, rendang van spitskool, saus van kokos en sereh

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO EN ZA
€ 28,50
€ 28,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

De Lindehof is een restaurant in Noord-Brabant, van chef-kok Soenil Bahadoer.  Het restaurant heeft twee Michelinsterren.
website de Lindehof.

Bekijk ook de andere restaurants.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe menu's.

837
1358
SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.